Početna Društvo Od 66 pacijenata u trebinjskoj bolnici čak 45 ima tešku kliničku sliku

Od 66 pacijenata u trebinjskoj bolnici čak 45 ima tešku kliničku sliku

12

U trebinjskoj bolnici smješteno je 66 pacijenata koji se liječe uslijed posljedica izazvanih infekcijom virusa korona. Na kiseoničkoj terapiji je čak 45 pacijenata, a smješteno je i 26 onih koji imaju više od 70 godina, prenosi portal Trebinjelive.

U ovoj ustanovi od juče je i interno odjeljenje prešlo u koviod režim rada, jer je broj hospitalizovanih pacijenata iz dana u dan sve veći. Tako je samo u odnosu na juče broj novoprimljenih na liječenje veći za šestoro oboljelih.

U Trebinju se svakodnevno bilježi povećan broj inficiranih na virus korona, pa nadležni apeluju na maksimalan oprez, nošenje maske, držanje fizičke distance i redovnu dezinfekciju ruku.

Posebno zabrinjava što je u Bolnici hospitalizovan sve veći broj Trebinjaca srednje i mlađe životne dobi.

12 Komentari

 1. Odlazim na posao svaki dan. Znam mnogo osoba koje su bile pozitivne i sa kojima sam bio u kontaktu i par puta bio u karantinu. Zasto mi je onda odlazak u Trebinje veci rizik. Najbolje bi bilo da se drzava zatvori ali onda po meni narodu se mora obezbjediti bar brasno ulje makaroni…Nazalost zivimo u drzavi koja to nije u mogucnosti da ostvari.

  18
  4
 2. Cijela Bosna se ponaša kao da je mart 2019. Zato sada naglo raste broj umrlih. Osim policajaca, niko masku ne nosi. Ako nemate druge zabave, osim Trebinja, onda sjedite doma, jer će vam bosanska zabava brzo iskočiti na nos. Vama ili vašim ukućanima.

  36
  5
 3. Bio sam jednom gore i nikada vise , niko ne nosi masku nema distance , potpuno rastrojstvo grada i drzave , moj savjet ,ne idite ako ne morate , umire puno ljudi

  33
  11
  • n- raspala se i nasa drzava ,vode je nestrucni ljudi amateri -ovo je totalno ludilo -ne znaju sta rade – ona ministarka ide u srbiju da kupi vakcine od fabrike koja jos nije n i sagradjena – i srbijanci se čude jer su jedini koji hoće tu vakcinu

   26
   8
   • ta tvoja”srbijanska fabrika koja nije ni sagrađena” je institut za virusologiju torlak koji je osnovan 1930. godine i iz koje fabrike si i sam primio bar 5 vakcina u životu.

    3
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code