OD DANAS AKTIVNA 4 INFO PUNKTA ZA GOSTE HERCEG NOVOG

OD DANAS AKTIVNA 4 INFO PUNKTA ZA GOSTE HERCEG NOVOG

145
0
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novogo ubrzano radi kako bi ostvarila sve zacrtno iz plana programa za ovu godinu, koji kasni zbog četvoromjesečne blokade.

Turističko – informativni punktovi koji se nalaze na najatraktivnijim lokacijama duž cijele hercegnovske rivijere, u Kamenarima na 500 m od trajekta ka Herceg Novom, Meljinama – pored kružnog toka, Igalu – preko puta poslovnog centra Galeb, Škveru – na šetalištu, od danas rade od 9 do 22 časa.
Info biro u centru grada počeće da radi od 16. jula, a nalaziće se u prostorijma koje će biti privremno određene za smještaj administracije, o čemu će se na sjutrašnjem sastanku izjasniti članovi Izvršnog odbora TOHN.
U turističko – informativnim biroima gosti, ali i građani, mogu da dobiju sve informacije vezane za turističku ponudu grada, mogućnostima za provođenje aktivnog odmora i na rivijeri, informacije o kulturno-zabavnim događanjima i kulturno – istorijskom nasljeđu, informacije o saobraćaju, izletima, sportskim manifestacijama i mnogim drugim dešavanjima.
Turisti još bliže i neposrednije mogu upoznati turističku ponudu Novoga kroz razne kataloge, vodiče i mapu grada koje mogu dobiti u turističko – informativnim biroima.
Kako je konkurs za novozaposlene završen u utorak, od danas su počeli i sa anketiranjem gostiju što će ove godine zbog poznate situacije trajati do 10. septembra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code