Početna Naslovna Od danas ponovo ograničen rad sa strankama u Opštini Herceg Novi

Od danas ponovo ograničen rad sa strankama u Opštini Herceg Novi

5

Naredbom predsjednika Opštine Herceg Novi, Stevana Katića, rad sa strankama u zgradi Opštine nastavlja se od danas, 14. decembra.

Foto: Služba za informisanje Opštine Herceg Novi

Građanski biro Opštine Herceg Novi će biti otvoren za prijem građana svakog radnog dana od 07.30 do 15 sati. Šalter Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode sa strankama će raditi radnim danima od 08 do 13 sati.

Posebno će se voditi računa o broju stranaka koje mogu biti primljene u službene prostorije, pa istovremeno u prostoriji ne može biti više od dvije stranke.

U ostalim resorima i službama lokalne uprave, prijem mora biti prethodno zakazan telefonskim putem ili elektronskom poštom. Svi građani koji radi ostvarivanja svojih prava moraju lično posjetiti prostorije lokalne samouprave, u obavezi su da poštuju mjere i preporuke nadležnih organa i Instituta za javno zdravlje, a to su nošenje zaštitne maske, dezinfekcija ruku i poštovanje fizičke distance.

Svim zaposlenima i strankama će na ulazu u zgradu Opštine biti izmjerena tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom, što je praksa koja se sprovodi već izvjesno vrijeme. Onima sa povišenom tjelesnom temperaturom neće biti dopušten ulazak u zgradu Opštine Herceg Novi

5 Komentari

  1. Bar su na zgradi Opstine kulturnije stavljeni motori od klima..
    ovo sto pojedinci urade pa okace klime po fasadi to je ruglo i treba zabraniti..
    Motor moze biti udaljen 15-30 metara zavisno od modela od split sistema..

    13
    7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code