Od ponedjeljka opet zatvoren parking na Škveru

Od ponedjeljka opet zatvoren parking na Škveru

8
Podijeli

Tokom zimskih mjeseci bio je otvoren i besplatan parking na Škveru, što je svima mnogo značilo u opštoj besparici i nedostatku parking mjesta u centru Herceg Novog. Međutim, parking, koji je u vlasništvu firme Evroland, od ponedjeljka, 15. aprila opet će privremeno spustiti rampe.

Iz Evrolanda mole sve vlasnike da pomjere vozila sa parking prostora. Rampa će biti otvorena samo za izlaz.

Picerija i restoran

Na pitanje redakcije Radija Jadran do kad će rampe biti spuštene iz kompanije nisu mogli da preciziraju, jer je u toku postupak dobijanja odobrenja za rad.

8 Komentari

 1. Inspekcije treba da obrate paznju.Na parking kucici pise Evrolend Montenegro a vlasnik je firma Evrolend. Cesto se u zadnje vrijeme koriste firme slicnih naziva . Ovdje moze biti prevarnog poslovanje. Nije to strano osobi koja se predstavlja kao direktorica. Od obecanja da ce rus Medvedev graditi hotel nema nista, to je bila proslogodisnja prevare iste osobe. Taj Medvedev i sam ne zna sta mu se radi sa imovinom.

  2
  1
 2. Pa i treba nam tako,sto Opstina ovo nije kupila …. ali tako nam je sve.
  Ima covjek pravo,moze da naplacije parking,moze da gradi hotel,moze da ne radi nista,moze kako hoce…. nije on kriv.

  5
  3
 3. Sramota prosle godine je parking radio bez dozvole.Opstina sve to aminovala. Ovo znam jer radim u opstini bio opsti haos prosle godine.Neka malo ispitaju taj Evroland i ko se prestavlja umjesto pravog vlasnika.Bilo je da ce tu da se radi hotel hahaha.Apetiti porasli pa to se ne zna koja je firma i ko to vodi.Nigdje Rusa.Treba dobro vidjeti i sve provjeriti i doci do pravog gazde.Tek tada ce Novljani imati pravu sliku.

  7
  4
 4. Sta ovo pise da je ZABRANJEN ULAZ PRIVATAN POSJED? Ovaj vlasnik ko god da je dozvoljava sebi veliku slobodu. Ok zatvori ga onda i da ni parking nema, a ne cekamo dozvolu. Prosle godine se nije znalo ko pije ko placa na ovom da nazovem parkingu. Sve neka samovolja. Cas moze cas ne moze. Uslovi za parking su uzasni.

  10
  2
 5. Kako muti ovaj Evrolend… ko se sve ogradjuje ovdje? Posle godine cijene kako za koga… dnevne, poludnevne, sedmice, mjesecne, a samo gotovinska uplata. Nema uslova za parking u ovom stanju. Grane od biljaka su lijni da ociste a uzimaju pare,smece oko ulaza. Dajte dovedite u red pa naplacujte.

  12
  3

Ostavite komentar

*

code