Od ponedjeljka prodaja ulaznica za prvi “Mimozin” maskenbal: Novčani fond za maske...

Od ponedjeljka prodaja ulaznica za prvi “Mimozin” maskenbal: Novčani fond za maske 2200 eura

6
Podijeli

Na biletarnici Dvorane Park od ponedjeljka, 28. januara, počeće prodaja karata za prvi maskenbal 50. Praznika mimoze, obavijestili su iz Direkcije festivala.

Cijena karte je 10 eura. Prodaja će se obavljati u dva termina, od 9 do 12 h i od 17 do 20 h. Ulaz za maske je besplatan.

Picerija i restoran

Direkcija je i ove godine za najmaštovitije, pojedinačne i grupne maske, pripemila vrijedne novčane i robne nagrade.

Novčani fond za prve tri pojedinačne/grupne maske sa najviše glasova publike iznosi 2.200 eura: prva 1000, druga 700 i treća 500 eura. Osim novčanih, dodjeljivaće se i robne nagrade sponzora i poklon putovanja.

– Prema propozicijama Direkcije 50. Praznika mimoze, grupna maska ne smije da broji preko 8 ljudi. Publika glasa za: najbolje animatore, najoriginalnije ideje i najljepše maske – precizirali su u Direkciji.

Prvi veliki maskembal biće održan u subotu 2. februara u Institutu dr Simo Milošević. Goste će uz mažoretke, Gradsku muziku, trombonjere, zabavljati Exodusi i OK bend.

6 Komentari

  1. na nekadasnjim maskenbalima maske su animirale goste. To je se podrazumjevalo a ne da samo prodjiraju kroz salu kad je defile maski a izmedju toga ih ne vidite. Ako su mnogo zabusavale na sljedeci maskenbal ih nisu pusali. Treba sve vrijeme bit u sali, plesat i dizat goste za ples a izac iz sale mogu samo na kratku pauzu da se osvjeze. Tako je nekad bilo i tako bi trebalo i sad da je srece.

    12
    1
  2. lepo objasnjeno al svake godine a tako mislim da ce i ove.Ponovo ce da izadju neke dve glave iz aktuelnog politickog zivota CG noseci neki natpis i celu vece setajuci kroz salu.Smorise nikog nisu animirali.Eto prosle godine je neka buba bila malo za promenu bila dobra maska.Mada ove godine ocekujem da vidim iste te dve glave u ulozi Mige i Duska i cuvene koverte.Zato sam se i pitala treba li da bacam pare na kartu i gledam kako isti ljudi svake godine s istim principom uzimaju nagradu i kako 2-3 mesto se poklanja kotoranima zbog toga sto su dosli.Mislim da ne.Sretno svim ucesnicima i lep provod

    14
    6

Ostavite komentar

*

code