Početna Ke Nova Od ponedjeljka prodaja ulaznica za prvi “Mimozin” maskenbal: Novčani fond za maske...

Od ponedjeljka prodaja ulaznica za prvi “Mimozin” maskenbal: Novčani fond za maske 2200 eura

6

Na biletarnici Dvorane Park od ponedjeljka, 28. januara, počeće prodaja karata za prvi maskenbal 50. Praznika mimoze, obavijestili su iz Direkcije festivala.

Cijena karte je 10 eura. Prodaja će se obavljati u dva termina, od 9 do 12 h i od 17 do 20 h. Ulaz za maske je besplatan.

Picerija i restoran

Direkcija je i ove godine za najmaštovitije, pojedinačne i grupne maske, pripemila vrijedne novčane i robne nagrade.

Novčani fond za prve tri pojedinačne/grupne maske sa najviše glasova publike iznosi 2.200 eura: prva 1000, druga 700 i treća 500 eura. Osim novčanih, dodjeljivaće se i robne nagrade sponzora i poklon putovanja.

– Prema propozicijama Direkcije 50. Praznika mimoze, grupna maska ne smije da broji preko 8 ljudi. Publika glasa za: najbolje animatore, najoriginalnije ideje i najljepše maske – precizirali su u Direkciji.

Prvi veliki maskembal biće održan u subotu 2. februara u Institutu dr Simo Milošević. Goste će uz mažoretke, Gradsku muziku, trombonjere, zabavljati Exodusi i OK bend.

6 Komentari

  1. na nekadasnjim maskenbalima maske su animirale goste. To je se podrazumjevalo a ne da samo prodjiraju kroz salu kad je defile maski a izmedju toga ih ne vidite. Ako su mnogo zabusavale na sljedeci maskenbal ih nisu pusali. Treba sve vrijeme bit u sali, plesat i dizat goste za ples a izac iz sale mogu samo na kratku pauzu da se osvjeze. Tako je nekad bilo i tako bi trebalo i sad da je srece.

    12
    1
  2. lepo objasnjeno al svake godine a tako mislim da ce i ove.Ponovo ce da izadju neke dve glave iz aktuelnog politickog zivota CG noseci neki natpis i celu vece setajuci kroz salu.Smorise nikog nisu animirali.Eto prosle godine je neka buba bila malo za promenu bila dobra maska.Mada ove godine ocekujem da vidim iste te dve glave u ulozi Mige i Duska i cuvene koverte.Zato sam se i pitala treba li da bacam pare na kartu i gledam kako isti ljudi svake godine s istim principom uzimaju nagradu i kako 2-3 mesto se poklanja kotoranima zbog toga sto su dosli.Mislim da ne.Sretno svim ucesnicima i lep provod

    14
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code