OD SEPTEMBRA U KSI MONTENEGRO U TIVTU PRVIH TROJE STIPENDISTA IZ CRNE...

OD SEPTEMBRA U KSI MONTENEGRO U TIVTU PRVIH TROJE STIPENDISTA IZ CRNE GORE

137
0
Podijeli

U Knightsbridge Schools International Montenegro iz Tivta završen je odabir prijavljenih kandidata za njihov prvi program stipendiranja, a od septembra će u ovoj školi biti i troje učenika – stipendista iz Crne Gore.

Među dobitnicima stipendije su Aleksa Janković, učenik završnog razreda Osnovne Škole “Štampar Makarije” iz Podgorice, Saška Gomilanović, učenica završnog razreda Osnovne Škole “Blažo Jokov Orlandić” iz Bara i Vera Pavković, učenica prvog razreda Srednje Ekonomske Škole “Mirko Vešović” iz Podgorice.
Izabrani stipendisti imaće priliku da se ne samo školuju po prestižnom programu Međunarodne Diplome (International Baccalaureate, IB) na engleskom jeziku, već i da iskuse sve prednosti boravka u međunarodnom okruženju prve škole internatskog tipa u našoj zemlji. Za učenike je obezbijeđen petodnevni boravak u internatskom smještaju škole KSI Montenegro, kompletan obrazovni program do završetka njihovog školovanja u prvoj IB školi u zemlji, kao i troškovi nedjeljnog prevoza iz njihovih gradova do Tivta i nazad.
Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro, krajem aprila najavila je pokretanje prvog programa za stipendiranje učenika iz Crne Gore u toj obrazovnoj instituciji. Stipendije će pružiti mogućnost odabranim učenicima da budu među prvim maturantima ove škole, koji će pokucati na vrata brojnih svjetskih univerziteta sa prestižnom IB diplomom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code