OD SJUTRA FINAL FOUR JADRANSKE LIGE U ŽENSKOJ KOŠARCI U IGALU

OD SJUTRA FINAL FOUR JADRANSKE LIGE U ŽENSKOJ KOŠARCI U IGALU

147
0
Podijeli

zkk primorjePrvi put ove godine organizovana je Jadranska liga u košarci za žene u kojoj su učestvovali jedan klub iz BIH, dva iz Hrvatske i tri iz Crne Gore. Košarkašice hercegnovskog “Primorja” već poslje prvog dijela zauzele su drugo mjesto, otuda i organizacija final four-a Jadranske lige 4. i 5. marta u Sportskom centru u Igalu.
Trener ŽKK “Primorje”, Dragan Prga kaže za Radio Jadran da im je velika čast što je final four na domaćem terenu. Sjutra igraju polufinalnu utakmicu u 19 h sa ŽKK “Budućnost” iz Podgorice.
– “Budućnost” je favorit, ima tri reprezentativke, ali već smo ih jednom pobjedili kod kuće i nastojaćemo da to napravio još jednom i da “Primorje” bude u finalu na domaćem terenu – kaže Prga.
On vjeruje da košarkašice iz Novog mogu parirati klubu iz Podgorice, iako imaju problema u ekipi. – Imamo dosta igračica koje su povrijeđene. Na treningu nam već fale tri košarkašice, ali nadamo se do ponedjeljka da će se sve rehabilitovati, da će biti spremne i optimimistički smo raspoloženi -poručuje Prga.
Biće to za ljubitelje košarke pravi doživljaj.

Raspored odigravanja utakmica:
4.mart u 17.00 časova I polufinalna utakmica između ŽKK “Raguza” (Dubrovnik) – ŽKK “Roling” (Nikšić)
4.mart u 19.30 časova II polufinalna utakmica između ŽKK “Primorje” (Herceg Novi) – ŽKK “Budućnost” (Podgorica)
5.marta u 18.00 časova – finalna utakmica uz direktan prenos RTCG.
Ulaz je besplatan.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code