OD SJUTRA JAVNA RASPRAVA O IZMJENAMA DRŽAVNE STUDIJE LOKACIJE ZA BIVŠU KASARNU...

OD SJUTRA JAVNA RASPRAVA O IZMJENAMA DRŽAVNE STUDIJE LOKACIJE ZA BIVŠU KASARNU U KUMBORU

80
0
Podijeli

Ministarstvo održivog razvoja i turizma u prvih deset dana marta organizuje javnu raspravu i okrugli sto o Nacrtu izmjena i dopuna studije lokacije sektor 5, koji se odnosi na dio bivše kasarne Orjenski bataljon u Kumboru.

Javnu raspravu činiće prezentacija Nacrta planskog dokumenta i diskusija na okruglom stolu, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i lokalne samouprave.
Okrugli sto će se održati u Herceg Novom sjutra 5. marta od 11 do 13 h u dvorani “Park” u Herceg Novom.
Cilj javne rasprave je da se na organizovan i struktuiran način stručna i laička javnost upozna sa ovim planskim dokumentima i predloženim planskim rješenjima. Sručnjaci i šira javnost trebalo bi da se uključe u proces rasprave i daju konkretne prijedloge, mišljenja i komentare na nacrt planskog dokumenta – saopštili su iz Ministarstva.
Nacrt planskog dokumenta biće dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u Ministarstvu održivog razvoja i turizma IV Proleterske brigade broj 19, III sprat, kancelarija br. 309, od 10 do 13 časova.
Građani Herceg Novovog mogu pogledati dokument u Sekretarijatu za urbanizam i građevinarstvo u Opštini Herceg Novi, svakog radnog dana od 10 do 13 časova.
Nacrt planskog dokumenta će biti dostupni i na Portalu elektronske uprave www.euprava.me, a primjedbe i sugestije mogu se slati na e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code