Početna Društvo Od sjutra “zimski” cjenovnik parkiranja, besplatan parking ispod II faze Instituta i...

Od sjutra “zimski” cjenovnik parkiranja, besplatan parking ispod II faze Instituta i OŠ Dašo Pavičić

3

Od sjutra, 01.10.2021. godine „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi primjenjivaće zimski režim naplate parkiranja na svim parking mjestima na opštim parkiralištima u gradu od ponedjeljka do subote, od 7 do 21 čas. „Zimski“ cjenovnik primjenjivaće se do 1. juna 2022. godine. Za vrijeme trajanja pomenutog režima kancelarije Društva radiće od ponedjeljka do petka od 7 do 17 časova, kao i subotom od 8 do 12 časova, saopšteno je iz Parking servisa.

Prema zimskom režimu naplate, sat parkinga na opštim parkiralištima u Crvenoj zoni biće 0,80 eura, plavoj zoni 0,60 eura i u žutoj zoni 0,40 eura. Nevna karta u bilo kojoj od pomenute tri zone koštaće 10 eura. Univerzalna karta ( za bilo koju od pomenute tri zone ) na mjesečnom nivou košta 50 eura.

Kad je riječ o posebnim parkiralištima ( garaža ) u Igalu, sat parkinga od 6 do 22 h košta 0,60 eura, a od 22 do 6 h 0,80 eura.

Sat parkiranja na Škveru od 6 do 22 h od sjutra će koštati 0,80 eura, a od 22 do 6 h – 1 euro. Dnevna karta koštaće 5 eura.

Sat parkinga u garaži na trgu ispred Opštine, koštaće 1 euro tokom čitavog dana, dok je cijena dnevne karte 10 eura.

Akademsko vrijeme ( 15 minuta ) može se koristiti samo u startu prvog započetog sata parkiranja.

Besplatan parking ispod II faze Instituta i OŠ Dašo Pavičić

Iz režima naplate ukida su i omogućava besplatno parkiranje na sljedećim lokacijama:

– Ulica Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u institut „Dr Simo Milošević“ sa južne strane (parking mjesta od 1 do 59) i

– Ulica Partizanskih majki, kod Osnovne škole “Dašo Pavičić” (parking mjesta 1200-1235)

3 Komentari

 1. Zar ne rekose da ce ukinuti parking servis ?????
  A da zaboravio sam da su sve slagali pa sto nebi i ovo. Sad jos skuplje ispade nego ikad, i da ne pricamo sto se u gradu nekad moglo popodne besplatno parkirat od 16:00 da bi grad malo zivnuo posto je prazan zimi.

  15
  • Da bi grad zivnuo to njih nije briga bitno je da drze stolice cvrsto. Trebali su i pretplatne smanjiti bar simbiolicno kada su satne crvene i zute smanjili…. Nego kome reci kad su svi neznaveni.

   13
 2. Cijene su previsoke za zimski period. Zato HN ostaje mrtav grad zimi. Zar nije bolje recimo naplatiti po satu 30 centi nego nista. Neki vole da sve bude prazno.

  20

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code