Početna Turizam Od sljedeće sezone: Popusti svim gostima u Herceg Novom koji imaju City...

Od sljedeće sezone: Popusti svim gostima u Herceg Novom koji imaju City card

10

Turisti će na hercegnovskoj rivijeri sljedeće sezone moći da dobiju povoljnije usluge, a grad besplatan marketing, jer su Turističkoj organizaciji realizovali projekat Herceg Novi City Cards. Svaki gost koji prijavi boravak će postati član Discount kluba.

To znači da će dobiti City Card sa popustima za restorane, izlete, rekreativne aktivnosti, razne usluge, ukoliko je kupi, po povoljnoj cijeni.

– Imamo i kartice od 5€ i 10€ koje obuhvataju obilaske lokalnih atrakcija i izlete. Pozivamo sve privrednike restorane, agencije (koje se bave izletima, transferima i rent a car uslugama), wellness, suvenirnice, da se prijave i ponude usluge gostima koji posjeduju Herceg Novi City Card. Na ovaj način imaće besplatan marketing kroz sve kanale TO Herceg Novi – napominju iz lokalne TO.

10 Komentari

 1. Dobra ideja a jos bolje , da ponudite uslugu uz to besplatnog parkiranja , recimo ?!. To bi bilo zanimljivo. Samo sto ne znam sta bi preduzece parkinga radilo? Mada ,mozda bi se mogli sa njima dogovoriti. Jer turisti kad dodju znaju doci do svih destinacija u gradu ali prvo pitaju gdje mogu parkirati auto i gdje da kupe tiket za placanje parkinga? To bi bio pun pogodak

  16
  1
 2. Hahahahaha,evo ja predlažem da počnemo mi da plaćamo turistima da dođu. Mislim da je to sjajna ideja,i ujedno logičan slijed događaja,pošto očigledno idemo ka tome.
  Pa ovaj grad prvo treba da ima ponudu samim tim i klijantelu koja troši da bi bilo smisla govoriti o nekim propustima. Ja ne znam da li je TO svjesna da ovdje ljetuju ljudi koji nemaju za kompletan obrok od 5€ u restoranu. O čemu mi pričamo?!

  19
  5
 3. Ovo je samo dokaz da bez obzira na sve nedostatke i poltronizam koji je prisutan , ova postava nešto radi i osmišljava , te valorizuje postojeće potencijale za razliku od drpsa koji bi Švajcarsku u crno zavio da su tamo na vlasti 7 dana.
  Svaka čast na ideji.
  Još jedan dokaz da su nam kao društvu potrebna kontinuirane promjene da bi se krenulo prema naprijed.

  27
  13

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code