Početna Sport Odbojka na pijesku: Prvog dana turnira Zelenović i Janković najbolje

Odbojka na pijesku: Prvog dana turnira Zelenović i Janković najbolje

0

Na drugom otvoreom državnom turniru u odbojci na pijesku, na terenima Sportskog centra Igalo u deset sati počinje drugi dan takmičenja. Ekipa Dašta iz Trebinja osvojila je juče prvo mjesto u ženskoj konkurenciji u sastavu Jelena Janković i Marija Zelenović.

U finalu je rezultatom 2:1 (22:20 ; 19:21; 15:9 ) savladala Novljanke Milicu Tufegdžić i Nađu Bulatović iz kluba Albatros. Treće mjesto u konkurenciji žena pripalo je ekipi As iz Herceg Novog za koju su nastupile Duška Jovović i Tamara Munković, a koje su u borbi za bronzu savladale ekipu MIS u sastavu Mihaela Zelenović i Anđela Spahić.

Za prvo takmičenje ove vrste ikada organizovano u Herceg Novom prijavilo se ukupno deset(10) ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Turnir je počeo revijalnom utakmicom u konkurenciji dječaka i djevojčica, u konkurenciji odbojkašica,

Turnir u Sportskom centru Igalo je dio projekta “Raširimo mrežu” koji je pokrenuo Odbojkaški savez Crne Gore radi stvaranja infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava. Projekat “Raširimo mrežu” je obezbijejedila Svjetska odbojkaška federacija FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV, a podršku je dalo i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Kako su ranije saopštili iz Sportskog centra, gdje su napravili odbojkaški teren po svim standardima, ovo takmičenje je uvertira u planiranu Opštinsku ligu.

Generalni sponzor turnira je hotel „Play“, a pokrovitelji Odbojkaški savez Crne Gore, Opština Herceg Novi, Sportski centar Igalo.

Nedjelja 15.07.2018.

I Kolo 10:00h Palos verdas (CG) A – Kućani (CG) A

10:45h Moćni (CG) B – Obilić (CG) B

II Kolo 11:30h Novljani (CG) A – Palos verdas (CG) A

12:15h Galimal (CG) B- Moćni (CG) B

III Kolo 13:30h Kućani (CG) A – Novljani (CG) A

13:45h Obilić (CG) B – Galiman (CG) B

Polufinale

15:00 Pobjednik grupe A – Dlugoplasirani grupe B

15:45 Pobjednik grupe B – Dlugoplasirani grupe A

Treće mjesto

17:30 Poražene ekipe polufinala

Finale

18:30 Pobjednici polufinala

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code