Početna Politika Odbornici u Herceg Novom sjutra opet u klupe

Odbornici u Herceg Novom sjutra opet u klupe

22

Po dosadašnjoj praksi, taman kada ističe rok od tri mjeseca u kojem se moraju sastati, sjutra će opet u klupe odbornici lokalnog paralmenta u Herceg Novom, na poziv predsjednika Skupštine, dr Miloša Bigovića.

Prošla sjednica počela je 25. Aprila, a završena 10.maja. Sjutrašnja, X redovna Skupština, obuhvata 20, plus 3 tačke proširenog dnevnog reda.

U žiži će najvjerovatnije biti Odluke o izradi glavnog projekta kompleksa Autobuske stanice sa pristupnim saobraćajnicama u Herceg Novom, na lokaciji Igalo-Bare, zatim o nalaženju strateškog partnera za kompleks Autobuske stanice, kao i zaključenje sudskog poravnanja sa Vektra Bokom.

Tu su još i Odluke o izmjeni i dopuni Statuta Opštine Herceg Novi, o Završnom računu Budžeta Opštine za 2018. godinu, o davanju u zakup stambenog prostora na katastarskoj parceli Podi, kao i Odluke o donošenju Programa privremenih objekata za period od 2019. godine do 2024.godine.

Uslijediće čitav niz Olduka kojima će biti definisane lokacije za postavljanje, odnosno izgradnju lokalnih objekta infrastrukture od opšteg interesa.

Obiman dnevni red je, u međuvremenu, na zahtjev predsjednika Opštine, Stevana Katića, proširen. Odbornicima je još ponuđen Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizovanju Javnog radio difuznog servisa „Radio Televizija Herceg Novi“ DOO. Zatim Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizovanju Javne ustanove „Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković“, te Predlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o zaradama lokalnih službenika i namještenika u Opštini Herceg Novi.

22 Komentari

 1. Dr.rece daje ostavku a on zakazuje sednicu.Mora da je klizna ostavka na 4 godine.
  To sto je Mica isao da se slika sa tenkom i nije toliko strasno,kolilo ga je celivao kao da je ikona ili mosti.Sad ima da urami sliku i da je drzi na radnom stolu u opstini a ima da okaci i sliku na “wall of fame” u istoj. Eto para od Vektre pa njih ulozite u stanicu ne trazite partnera jer se niko nece javiti posto znaju kakvi ste. Ili da probate sa Kinezima pa da prodjete kao ovi sa auto-putem.

 2. A znate li da je MICA i na tenk otisao na racun opstine ? Svaki put kad igra Zvezda ima se neko sluzbeno putovanje u Beograd , nemam nista protiv neka ide dje oce i penje se dje oce ali neka plati svojim parama !!

  37
  6
 3. Parafraziram velikog trenera Cira Blazevica:” Je…o ih I tenk I trsktor. To su sve primitivci”. Nazalost ti veliki ” navijaci” su najcesce dno nekulture I primitivizma. Mnogi su se Dali u kriminal. A Evo neki I u politiku. Neka se Oni bave svojim prostaklucima, a neka Nas ostave na Miru. I narodne pare.

  23
  3
  • anonimus@ bravo za komentar,zamisli mentalni sklop ljudi koji idu i navijaju zajedno sa dilerima droge,ubicama,kriminalcima ??? Ali sve smo mi krivi !

   21
   5
 4. Igalo opet izgleda kao Tuzi sa svim onim štandovima i robom po šetalištu. Morsko dobro s jedne, opštinari s druge udruženo napraviste ruglo grada zarad lične koristi.

  24
  4
  • A sta je sa onom muzikom sto normalnom narodu- I domacem I turistima- ne da zaspati do 1 poponoci. Mjeri li ko jacinu zvuka. Smije li iko da pridje!

   24
   2
  • e@ tacno tako,spustili su nivo ,tako da o turistima malo vise platezne moci mozemo da sanjamo jos godinama,ali sami smo krivi,bitno je da je zvezda prosla ,pusti ostale gluposti

   17
   4
  • Tamo dje Vujovicku nece kritikovat sto je sama sebi dodjelila pare na konkursu za nevladine. Pominjali ste joj razne biznise, ne znam je li ko napisao da predaje i u srednjoskolskom fizioterapeutima?

   10
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code