Početna Politika Odgovor DPS-u: Licemjerno je da nas napadaju oni koji su decenijama pljačkali...

Odgovor DPS-u: Licemjerno je da nas napadaju oni koji su decenijama pljačkali Herceg Novi i Boku

0

Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke vodi pobjedničku i pozitivnu kampanju, pa nas priča i napadi naših političkih protivnika ne interesuju pretjerano. Zato nam i nije naročito zanimljiva kritika koju su nam uputili iz DPS, stranke koja je bila simbol zloupotrebe državnih resursa i koja zbog svoje dugogodišnje politike pljačke građana lagano ide na političku marginu, osuđena na to da od nje ostanu samo dugmići u vidu nekoliko stotina lažnih komita.

Licemjerno zvuči kada DF i našu koaliciju napada partijska organizacija koja se na vlast održavala korupcijom i kriminalom, a čiji je vrh umiješan u najteža krivična djela.

Nama je zadovoljstvo što je predsjednik odbora direktora EPCG Milutin Đukanović podržao naše napore da Herceg Novi učinimo boljim i predstavio projekte koji su od ogromnog značaja. Sa druge strane, DPS i preduzeća koja su bila pod njegovom kontrolom samo su pljačkala Novi i Novljane, a mi smo odlučili da se sa tom praksom prekine i da Herceg Novi i Boka najzad imaju i neke koristi sa državnog nivoa.

Posebno je EPCG, sve do dolaska novog rukovodstva na čelu sa Milutinom Đukanovićem, bila firma koja je pravila velike probleme građanima, preduzeće isključivo u službi DPS i prve familije.

Naravno da DPS nije zadovoljan što sada duvaju neki novi vjetrovi i što je Milutin Đukanović najavio niz investicija u naš grad. Mi sada pokazujemo da se državnim preduzećima može upravljati pošteno i odgovorno, suprotno od onoga kako je navikla da radi korumpirana ekipa iz DPS. Mi nudimo konkretne planove, programe i projekte, od kojih će koristi imati svi građani Herceg Novog, a DPS je bio navikao da korist izvlači samo za Mila Đukanovića, njegovog brata i mafiju kojom su se okružili.

Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke biće pobjednik izbora 9. maja, i svakako da ćemo odmah aktivirati sve potencijale u cilju njegovog razvoja i prosperiteta, a naročito nam je važno što će naši glavni partneri biti EPCG i JP Morsko dobro.

Politički marketing