Početna Sport Odličan nastup novskih triatlonaca u Dubrovniku

Odličan nastup novskih triatlonaca u Dubrovniku

3

Takmičari Triatlon kluba X Herceg Novi ostvarili su odlične rezultatne na prvoj dubrovačkoj trci pod nazivom „Earht, Sea and Fire“, u organizaciji Triatlon kluba Dubrovnik.

Na olimpijskoj distanci, koja obuhvata 1.5km plivanja, 40km biciklizma i 10km trčanja Luka Čupić sa vremenom 2:14:41 zauzeo je drugo mjesto u generalnom plasmanu i prvo u svojoj kategoriji. Isti rezultat postigla je i Jelena Tomašević sa vremenom 2:35:34.

Na sprint distanci oprobala se Marija Bošnjak, koja je zauzela 13. poziciju u generalnom plasmanu sa vremenom 1:46:33.

– Earht, Sea and Fire – Dubrovnik Triatlon je nadmašio sva naša očekivanja. Plivačka i biciklistička staza bile su odlične, a šta reći za trkački segment koji se odvijao u Gružu. Veliki broj navijača uz stazu i fenomenalan voditelj programa omogućili su da 6 krugova (10km) prođu veoma brzo. Sve zahvale Dubrovnik Triathlon D3 koji su nam omogućili ovaj spektakl – kazali su iz kluba.

Bilo je to odlično zatvaranje sezone i početak priprema za naredne trke. Krajem mjeseca novski triatlnoci učestvovaće na Ljubljanskom polumaratonu, a nakon toga i na najstarijem maratonu u Atini.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code