Početna Sport Odložena “Novska Skalinada” do bolje epidemiološke situacije

Odložena “Novska Skalinada” do bolje epidemiološke situacije

0

Sportsko zabavna manifestacija, VII Novska Skalinada, odložena je do daljnjeg s obzirom na važeću mjeru zabrane međugradskog saobraćaja vikendom i učesnika koji su najavili dolazak iz drugih gradova, saopštili su iz Triatlon kluba X Herceg Novi.

„U danima vikenda veliki broj takmičara bio bi spriječen da dođe u Herceg Novi, a u posljednjih nekoliko dana je značajno pogoršana epidemiološka situacija u našem gradu. Zato smatramo da je u opštem interesu svih takmičara da se Novska Skalinada odloži do daljnjega, odnosno do prve prilike kada epidemiološka situacija bude dozvoljavala da se trka održi bezbjedno i bez smetnji da na njoj učestvuju svi oni koji su se i prijavili“, objašnjavaju u klubu.

Novi datum trke biće zakazan za 10 do 15 dana nakon što mjera zabrane međugradskog saobraćaja u danima vikenda bude ukinuta, o čemu će zainteresovani biti blagovremeno obaviješteni.

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice zainteresovani se mogu informisati putem email-a, Facebook stranice ili na broj telefona 067 088 662, poručili su iz kluba.

Oni su ranije obavijestili da zbog aktuelnih epidemioloških mjera neće biti Dječije Skalinade, dok je startni broj 1 ove godine trebalo da bude Kristijan Sindik – triatlonac, maratonac, pokretač humanitarne trke „Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana“ čiji su učesnici nedavno protrčali i kroz Herceg Novi. Sindik je organizator najvećeg maratona u Hrvatskoj – Split Marathona.
Za trku je kako su informisali bilo rasprodato svih 150 slotova.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code