Odložena vanredna sjednica o PUP-u Herceg Novog za ponedjeljak

Odložena vanredna sjednica o PUP-u Herceg Novog za ponedjeljak

7
Podijeli

Vanredna sjednica lokalnog parlamenta, koja je bila zakazana za 18 časova, a na kojoj je trebalo da bude usvojen PUP opštine, odložena je na zahtjev predsjednika Opštine, Stevana Katića za ponedjeljak, saopštili su kratko iz press službe lokalne uprave.

Kako je za Radio Jadran kazao predsjednik Katić, saglasnost Ministarstva očekuje se u ponedjeljak u toku dana.

Picerija i restoran

– Imamo pozitivne reakcije iz MORT-a, očekujemo samo saglasnost Zavoda za zaštitu kulturnih dobara, koji je razmatrao Studiju zaštite. Optimista sam, u ovoj komunikaciji koju sam imao, da bi to sve moglo da se završi do ponedjeljka i da ta saglasnost stigne, kako bi je na sjednici Skupštine u ponedjeljak konačno usvojili – ističe on.

Termin zasijedanja, međutim, nije mogao da precizira jer biće još komunikacije sa predstavnicima Ministarstva, a sve zavisi od toga kada će saglasnost konačno stići. O terminu, kako je kazao, javnost će biti informisana danas do kraja dana ili eventualno sjutra.

Na posljednjoj redovnoj sjednici lokalnog parlamenta ova tačka dnevnog reda je izuzeta, jer nije postojala saglasnost MORT-a, što je u pitanje dovelo čitav proces izrade ovog važnog planskog dokumenta.

7 Komentari

  1. A dje su sada svi ti kraljevi, carevi i legende iz komune, nijesu bili u stanju da srede bokun karte na vrijeme a placeni su za to, kada i ako to dobiju iz PG. smuljati ce nesto na brzinu i eto narode, mi radimo ako treba i 25 sati na dan.

    8
    4
  2. OMLADINO BJEZITE IZ OVE VUKOJEBINE OVO JE OPSTINA I DRZAVA ZA MAFIJU BIROKRATE ,KLOSARE I NEPISMENJAKOVICE PRESIPANJE IZ SUPLJEG U PRAZNO NEMA NAM SPASA NA POMOLU JE GRCKI SCENARIO LIDERI U REGIONU HAHAHA E OVE SPRDNJE I MALOUMNOSTI.

    21
    3

Ostavite komentar

*

code