Odluka o raspodjeli 450 hiljada eura sportskim subjektima za ovu godinu

Odluka o raspodjeli 450 hiljada eura sportskim subjektima za ovu godinu

17
Podijeli

Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi donio je Odluku o raspodjeli sredstava sportskim subjektima za 2018. godinu.

Komisija za vrednovanje rada sportskih klubova je nadležnom Sekretarijatu dala predlog iznosa za sufinansiranje sportskih organizacija. Odlukom o utvrđivanju osnova i kriterijuma za finansiranje aktivnosti u sportu Opštine Herceg Novi predviđena su sredstva budžeta za sportske subjekte u Crnoj Gori sa sjedištem u Opštini Herceg Novi, u iznosu od 450.000 eura.

Picerija i restoran

Stavom Komisije, 422.500 eura opredijeljeno je sportskim subjektima, dok je 27.500, eura opredijeljeno za sportsku infrastrukturu, saopšteno je iz lokalne uprave. Na konkurs se prijavio 51 sportski kolektiv i svi su podnijeli uredno propisanu dokumentaciju. Iznose sredstava pojedinačno možete vidjeti u tabeli iz sadržaja Odluke.

17 Komentari

 1. Kk Prmorje 60000 a potrose 30-40000. najvise.Pola ekipe ne prima platu cak i clanarine placaju.Ostalo pola ekipe dobije po 300 evra platu.Tako 7-8 mjeseci i kraj sezone.Zasto opstina ne trazi finansijske izvjestaje vec neko ukrade 20000???

 2. Moze li neko veteranima objasnit jednu stvar: godine su prosle, ucinili ste sto ste ucinili sa svojim karijerama, kakve kod bile. Uzimat pare, veterani moji, za rekreaciju i vas ponovni dozivljaj mladosti je krajnje neukusno.

  11
  3
 3. Veterani Jadrana 4 500 hiljade a Fk Orjen 4 800 koja je tu logika ljudi?Na mladima svijet ostaje ali izgleda da su veterani bitniji,pa da oni odigraju tu i tamo neki turnirčić a djeca iz Fk Orjena 10 mjeseci trče po livadi i imaju sezonu igranja 8 mjeseci.I naravno,moram da pohvalim sve volontere Fk Orjen koji su održali klub,digli ga iz pepela i vinuli u visine.Samo naprijed dobri ljudi!!!

  21
  2
  • Oni su čudo nebesko takmiče se u svim kategorijama po primorju imaju 20 selekcija i 40 članova.
   Na navijace najviše bodova dobijaju treba ih najes kraj terena Jaro ne donosi ćevape džabe.

 4. Ja ne znam kako ove tkzv “veterane jadrana” (90% njih nikad nije ni igralo za jadran) nije sramota da iz opstine uzimaju pare da bi se rekreirali… da bi putovali i napijali se…sramota

  25
  2
 5. sramota nad sramotama nekakvim izmisljenim klubovima i veteranskim klubovima tolike pare a klubovima koji imaju mlade nade pa cak i reprezentativce u svoji redovima samo mrvice.Kako vas nije sramota.

  27
  1
 6. Lijepo je vidjeti da da je dato više nego ranijih godina FK Igalu i KK Primorju, nadamo se povratku Primorja na stare slave, a I galo da uđe u prvu ligu.
  SRETNO !

  16
  10
   • Primorje je godinama prvoligas
    Jedini se uz njih mogu pohvalit jadran i zkk primorje
    Objasni mi cemu pare igalo koje se takmici u amaterskom rangu?
    Pare treba da se dijele na osnovu ranga takmicenja odredjenog sportskog kolektiva

    1
    2
 7. Ljudi moji,ovih vise od pola klubova ne postoje.Ko se usudjuje da dava pare veteranskim rekreativnim drustvima pare od gradjana Herceg Novog!???

  68
  2

Ostavite komentar

*

code