Odluka o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2019

Odluka o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2019

8
Podijeli

Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opšitne Herceg Novi donio je Odluku o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2019. godinu.

Na Konkurs se prijavilo 46 sportskih organizacija, i sve su podnijele urednu Konkursom propisanu dokumentaciju.

Picerija i restoran

Iznos od 450.000,00 eura je raspoređen na 46 sportskih organizacija, a iznos dodijeljenih sredstava za sufinansiranje za svaku sportsku organizaciju pojedinačno izražen je u posebnoj tabeli koja je sastavni dio ove Odluke.

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport napominju da će u narednih 15 dana uslijediti potpisivanje ugovora sa sportskim orgnaizacijama.

8 Komentari

 1. Bravo Jovo, imaš pravo, svi znamo ko je i potvrđujemo da je glup. Taj neko je iz Novske liste, da ima šta u glavi ne bi se ovako brukao, ništa nije vječno.

  5
  2
 2. Kakvo crno Primorje, doveli su osam momaka sa strane, dali novac iz naše kase momcima koji nisu iz Novog i eto ti sramote, posljednji na tabeli . Pa vi glasajte za Novsku listu.

  13
  3
 3. “Gospodin Klasic” , tup tup po čelu!
  Dovoljno je pogledati intervjuu iz Lazure kompleksa ,koji je dao tokom Salona balkanskih vina.
  Okrenuo sam TV program zbog neprijatnosti od tudje sramote.

  10
  6
 4. Prosle godine , poslije dugo vremena, se mislilo i o kk Primorje , svaka cast za gospodina Klasica i ostale , neka i ove godine bude tako i barem mallo vise pa ce i biti rezultata , nije u ovom NASEM gradu samo jadran

  9
  10

Ostavite komentar

*

code