Početna Društvo Odnijeto smeće iz podmorničkog tunela na Rosama

Odnijeto smeće iz podmorničkog tunela na Rosama

6

Veća količina otpada, oko 30 velikih crnih kesa, koju su članovi Planinarskog kluba Vjeverice iz Kotora prikupili u akciji čišćenja u bivšem vojnom tunelu na Rosama nakon izletničkih posjeta, odnijeta je tokom jučerašnjeg dana, tako da je lokacija, za sada, čista, saopštili su iz ovog kluba.

Foto: Planinarski klub Vjeverica Kotor fb page

“Vjeverice” su do prije dva dana bili nezadovoljni činjenicom da su organizovali 4 akcije čišćenja tunela, a da “niko iz nadležnih institucija Herceg Novog, Tivta ili Kotora nije pokupio otpad”, iako su kako tvrde pozivali i hercegnovsku “Čistoću”.

Nakon objave na njihovoj zvaničnoj stranici na Fb, grupi Prezadovoljnih građana Herceg Novog te portalu Radija Jadran, javila se firma Una Montenegro iz Tivta (braća Lučić) i sa svojim vozilima utovarili i deponovali kompletan otpad, pa je lokacija sada, kako kažu potpuno čista.

Foto: Planinarski klub Vjeverica Kotor fb page

“Ovako čisto treba da bude. Sve pohvale za braću Lučić. Malo je potrebno za velike stvari. Veći je patriotizam baciti papir u kantu, nego zastavica na retrovizoru”, poručile su “Vjeverice”.

6 Komentari

 1. Za firmu Una sve pohvale .
  Plašim se da nije ovako vrijednih i osvješćenih mladih ljudi, smeće bi završilo tamo odakle je i pokupljeno . I nadam se da će barem malo ovaj primjer razbuditi svjest nadležnih u Čistoći HN.
  Ako je to uopšte moguće.

  6
  1
 2. U krstenim sredinama se zna ko sto treba da radi i on to radi i placwn je za to, u novskoj komuni se isto zna ko sto treba da radi i placen je za to, ali on to ne radi, u tome je poenta.

  19
  1
 3. kome treba zahvalnicu opstini,cistkci, nekim pojedincima? Dajte sve nekome pod rentu pa i opstinu, i ne radite nista, to vam je moj savjet, pogledajte kakve su nam sve tvrdave, starine,zaduzdine, sramota!!!

  19
  1
 4. Sve pohvale za Vjeverice i bracu Lucic. Ovo je sramota za cistocu i sve one primitivce koji redovno borave tamo, a iza sebe ostavljaju otpad. Da je srece takvo ponasanje bi se kaznjavalo.

  35
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code