Odobren zakup i izgradnja dijela obale u Bijeloj i Morinju

Odobren zakup i izgradnja dijela obale u Bijeloj i Morinju

871
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_morsko_dobro_logoJavno preduzeće Morsko dobro objavilo je poziv za zakup obale za izgradnju i opremanje novih kupališta po planskim dokumentima u Bijoloj i u Morinju.
U Bijeloj to je pojas uz priobalnu saobraćajnicu, Sektor 6 Rt Sveta Neđelja, u dužini od 174 m2. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 1 euro po m2, uz bankarsku garanciju od 1000 eura. Uređenje obale i
kupališta se obavlja prema UTU koje je izdalo Ministarstvo.
U Morinju se daje u zakup pojas neizgrađene obale, u središnjem dijelu mjesta, ispod uređenog autobuskog stajališta uz magistralni put Kotor-Kamenari. Površina je 120 m2. Uređenje obale i kupališta se obavlja prema UTU koje je izdao Sekretarijat za urbanizam i prostorno planiranje opštine Kotor. Ovo kupalište se nalazi u Kotorsko-Risanskom zalivu, koje se nalazi u UNESCO-voj svjetskoj listi zaštite kulturne i prirodne baštine i zaštićeno je Odlukom Skupštine Opštine Kotor iz 1979 godine. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 1 euro po m2, uz bankarsku garanciju od 1000 eura.
Dio morskog dobra može se zakupiti maksimalno 10 godina. Vlada je juče dala saglasnost na ovu Odluku o zakupu, po Uredbi o davanju u zakup državne imovine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code