Početna Društvo Održana manifestacija “Noć mode u Grabovcu”

Održana manifestacija “Noć mode u Grabovcu”

2

Nakon prošlogodišnje pauze zbog situacije sa panedmijom koronavirusa, menadžment Doma starih Grabovac u Risnu je ove godine uspio da realizuje treću po redu “Noć mode u Grabovcu”.

Foto: Agencija CGNews

Događaj je organizovan u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje pa je broj prisutnih bio ograničen zbog čega nije bilo moguće prisustvo rodbine i prijatelja korisnika, ali je manifestacija prenošena uživo putem društvenih mreža.

Modnom pistom prošetalo je 16 korisnika doma, osam muškaraca i osam žena, koji su nosili modele butika „Vens“, vlasnice Jelene Mandić.

Foto: Agencija CGNews

“Potrudili smo se da odjevne kombinacije budu prilagođene njihovim godinama i građi i zadovoljni smo kako je sve izgledalo. Naravno sve odjevne kombinacije koje su korisnici nosili su skroman poklon butika Vens”, kazala je Mandić za agenciju CGNews.

Nataša Milosavljević bivša miss Crne Gore i idejni tvorac manifestacije zadovoljna je kako je ovogodišnja manifestacija protekla obzirom na okolnosti i situaciju sa korona virusom.

Foto: Agencija CGNews

“Korisnici su sami izrazili želju i pored brojnih ograničenja, kao što je nemogućnost prisustva rodbine i prijatelja, pa smo ipak uspjeli da napravimo događaj za njih. Manekeni i manekenke iz Doma starih su, kao i prošlih puta, imali potpuni doživljaj poput njihovih profesionalnih kolega i koleginica” istakla je Milosavljević.

I direktor Doma Srđan Dragomanović zadovoljan je kako je manifestacija protekla napominjući da je sama noć kruna priprema koje su se odvijale i koje su na zanimljiv i kvalitetan način upotnile vrijeme korisnicima.

On je za sve imao samo jednu poruku, a to je da se građani vakcinišu u što većem broju.

Foto: Agencija CGNews

“Mi trenutno imamo 253 korisnika od čega je 96 odsto njih vakcinisano i revakcinisano što je dobra poruka koja se šalje javnosti Crne Gore imajući u vidu i da je ustanova trenutno kovid free zona” istakao je Dragomanović.

Za frizure učesnika “Noći mode u Grabovcu” pobrinuo se frizerski salon iz Kotora “Sanflower”, dok je za šminku bio zadužen „Farmasi“. U muzičkom dijelu programa nastupio je Danijel Alibabić.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code