Početna Društvo Ograda kod Vrtića na Toploj sada je sigurna

Ograda kod Vrtića na Toploj sada je sigurna

8

Stara, dotrajala i rizična ograda u Ulici partizanskih majki, preko puta odjeljenja Vrtića Naša radost na Toploj, konačno je zamijenjena novom, ljepšom i bezbjednijom.

Foto // Facebook / Komunalno Stambeno Herceg Novi

Skinuta je više od trideset godina stara, korozirana ograda, a uz to izbetoniran je i novi zidić.

Zaposleni u Sektoru za održavanje lokalnih puteva, Komunalno Stambenog doo, izradili su novu zaštitnu ogradu po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

„Betonski parapetni zid je visine 0,20 m do 0,40 m, a metalna ograda je visine 1,10 m. Nova ograda je u dužini od 55 m, a izrađena je zbog bezbjednosti pješaka i drugih učesnika u saobraćaju, kao i iz estetskih razloga“, obavijestili su iz Komunalno stambenog preduzeća.

Radovi su trajali skoro mjesec.

8 Komentari

 1. Kakvo dostignuće!!! S’ovim su opravdali sva poskupljenja koja su se desila od kad je crveno-žuto-crna koalicija u Novom na vlasti. 😀

  20
  7
 2. Super, a treba citava ulica da se sredi. To znaci ograda do kraja, i kroz onaj prolaz do MUPa. Pa onda pesicka staza za decu, i narazno asfaltiranje. Dobar pocetak.

  24
  2
 3. A ona ograda povise… ispred ulaza u skoli i do parkinga. Sta je sa tim… Obecali ste je prije ove? Kovacevicu GUKNI…

  18
  2
 4. E bas vam hvala, sada mogu tuda bezbijedno prolaziti pored ekoloske i energetski bezbijedne ograde opiturane u zeleno, a i parapet djeluje masivno..

  18
  2
 5. Svaka čast! Stvarno je bilo rizično za prolaznike posebno za djecu. Samo se nadam da će skinuti ove ostatke stare ograde da be bude kao i svaki posao naš samo otaljan.

  33
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code