Okolina škole na Toploj s novim sadnicama

Okolina škole na Toploj s novim sadnicama

2
Podijeli

Dvorište i atrijum OŠ Dašo Pavičić na Toploj bogatiji su za nekoliko novih sadnica, koje su im obezbijeđene u okviru volonterske akcije „Budi odgovoran – posadi IDEA drvo“. Škola je na taj način obuhvaćena akcijom koja se sprovodi u školama u Podgorici, Nikšiću, Baru i Bijelom Polju.

Zaposleni u IDEI u Herceg Novom su u dvorištu škole posadili žbunasta stabla, a u atrijumu u kojem se nalaze zaštićene vrste kao što su drvo bibera i kamelija, postavili su dekorativni crveni pokrivač tla – malč.

Picerija i restoran

Direktor škole, Branislav Krečković zahvalio je IDEI na značajnoj donaciji:

„Uredili smo najinteresantniji dio škole – naš atrijum, gdje smo postavili kvalitetnu podlogu, a nove sadržaje dobili smo i u dvorištu,“ kazao je on.

Direktorica marketinga u IDEI, Jelena Doderović istakla je da je briga za djecu i njihov zdrav razvoj uvijek bila u njihovom fokusu, zbog čega su odlučili da im uljepšaju prostor ispred škola u kojima provode najviše vremena, ali i da utiču na njihovu svijest o značaju očuvanja životne sredine.

Doderović je istakla i da zajedničkom akcijom zaposlenih, kompanija želi da pokaže odgovornost prema zajednici i životnoj sredini u kojoj posluje, čime IDEA potvrđuje prepoznatu ulogu dobrog komšije.

Ova akcija sprovodi se uz saglasnost Ministarstva prosvjete.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code