Početna Sport Okončan 23. Kup Crne Gore u jedrenju sa deset regata

Okončan 23. Kup Crne Gore u jedrenju sa deset regata

11

U Herceg Novom je završena regata”23. Kup Crne Gore” koju je organizovao Jedriličarski klub Jugole Grakalić, za sportske klase Optimist i Laser.

Mladi jedriličari su se nadmetali četiri dana i svoje vještine oprobali po vjetru koji je svakodneveno mijenjao pravac i jačinu.

Sve klase su odjedrile 10 regata. Učestvovali su jedriličari iz JK Delfin iz Tivta, JK Lahor iz Kotora, JK Orsan iz Dubrovnika i jedriličari iz kluba domaćina, JK Jugole Grakalić.

U klasi Optimist generalno postolje su osvojili jedriličari JK Delfin. Pavle Musić je prvi, Petar Klakor drugi I Viktor Lesjak treći. Petar je prvi, Viktor drugi i Andrej Drakulović iz JK Lahor je treći u konkurenciji do 12 godina.

U klasi Optimist u konkurenciji djevojčica dominirale su jedriličarke JK Lahor iz Kotora. Prva je Romina Racković, druga je Nina Strahinja i treća je Vanja Strahinja.

Nikola Golubović je prvi u klasi Laser 4.7, drugi je Danilo Jončić, obojica iz Delfina i treći je Robert Chiddenton iz JK Orsan iz Dubrovnika.

U klasi Laser Standard pobjednik je Ilija Marković, drugi je Stefan Anđelić, obojica iz Delfina i treći je Luka Ognjanović iz JK Lahor iz Kotora.

Nagrade su u resto baru Jadran najboljim jedriličarima dodijelili selektor jedriličarske reprezentacije Crne Gore, Ilko Klakor, te Mirko Vučković, trener JK Jugole Grakalić.

11 Komentari

 1. daca# nema entuzijasta ,svi rade za dobre pare ,nema više ništa za džabe,to bi svako želio da radi,mjesec dana po 2 sata,i stalna plata, niko iz ljubavi to ne radi

  3
  3
 2. Kad misle da odu nesposobni treneri i clanovi uprave JK JG koji vec godinama nemaju uspijeha
  u tom poslu, naravno sa predsijednikom kluba na celu ? Uspjeli ste da u Boku Kotorsku nema ni
  jednog jedrilicara koji iz HN moze da osvoji neko od prva tri mijesta. Svaka cast !!!

  11
  6
  • Akim # u pravu ste postala je sprdnja od kluba,koji nema jedriličara,pitanje je samo čime se bave???Da li opština ima ikakvog uvida u dešavanjima u klubu u kojem nema jedriličara ni treninga!!!

   6
   1
 3. Bravo za sve članove jedriličarskog kluba ” Jugole Grakalić” posebno za entuzijastu Mirka koji uživa u radu i sa puno ljubavi radi sa našim klincima,to se vidi po njihovim rezultatima. 👍👍👍👍👍

  12
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code