Olivera Doklestić čeka novi Odbor direktora, pa da počne da “češlja” u...

Olivera Doklestić čeka novi Odbor direktora, pa da počne da “češlja” u “Vodovodu”

32
Podijeli

U jeku kadrovskih promjena na rukovodećim mjestima u opštinskim preduzećima i administarciji, kao izvjesno se pominje direktora novskog “Vodovoda” za Oliveru Dolestić, magistarku građevinarstva i predsjednicu Ekološkog društva Boka, koja je bila kandidatkinja za odbornicu Novske liste.

Za ovu informaciju za sada još nema zvanične potvrde, mada se Doklestićka kotira kao sigurno kadrovsko rješenje vladajuće koalicije u Novom. Doklestićka za Radio Jadran kaže i da bi prihvatila ovu odgovornu funkciju.

Picerija i restoran

Problema je kaže dosta i željela bi, ako bude izabrana, da doprinese njihovom rješavanju, koliko joj struka i iskustvo omogućavaju, no o svemu je ističe rano pričati, jer najprije bi trebalo formirati novi Upravni odbor “Vodovoda i kanalizacije”.

“Ja jesam pitana za to i u načelu mogu da se saglasnim. Inače, već godinama radim doktorat na temu nekih važnih pitanja iz snabdijevanja vodom, gdje je uključena baza podataka novskog Vodovoda. Stoga se nadam da, ukoliko “sjednem”, a uvijek pričam sa rezervom i “kad”, da mogu da doprinesem poboljšanju stanja u preduzeću, a posebno u čitavom sistemu snabdijevanja”, kazala je naša sagovornica.

Ukoliko u narednom periodu bude rukovodila novskim Vodovodom, Doklestićka kaže da joj je u planu rješavanje dosta toga, iako još ništa ne može precizirati “dok se ne sjedne i ne počne češljati”. Ipak, ono na čemu bi insistirala jeste smanjenje gubitaka u sistemu, maksimalno ažuriranje kvarova, poboljšanje stepena naplativosti, otkrivanje nelegalno priključenih, navodi ona:

– Takođe poboljšanje snabdijevanja rivijere i zona viših od 150 m, razvijanje nove mreže gdje sada ne postoji, a voda se doprema cistijernama, i posebno tamo gdje se grade turistički kompleksi vodovodnu mrežu dodatno razviti, razraditi i dograditi, zaključila je Olivera Doklestić.

Podsjetićemo da su na posljednjom skuptšinskom zasijedanju, članovi vladajuće koalicije odbacili Izvještaj o radu tehničkog sektora DOO Vodovod i kanalizacija.

32 Komentari

 1. Odmara li iko ovo ljeto,ili vrućina djeluje na mozak sledjen još od zimus?Kako se bira termin za javni nastup ili to samo dolazi u valovima tzv.valunzima?Voda bi bila spas,jedan studeni tuš.

  5
  2
 2. Interventni vod MUPa Crne Gore momentalno reaguje na Oliverin poziv i hapsi kad su njeni privatni poslovi u pitanju. Tako će biti i sa korupcijom i nelegalnim priključcima u vodovodu.

  17
  1
 3. Bogami ođe ima toliko zlosti da mi izgleda da sve ovo pišu uplašeni radnici vodovoda što neće više biti u “milosti” direktora i rukovodstva i radit što im je volja, ić na bolovanja i uzimat prekovremene i još ponešto nosit doma. Prpa ljudi, prpa …

  6
  20
 4. @Sveto Ti si vidio Kopenhagen isto koliko i ja Zimbabve. … Muci tamo… Imam osjecaj da je ovaj komentar postavila buduca direktorica vodovoda…Cu Sveto Kopenhagen…hahhaha

  20
 5. Slušala sam Oliverin nastup na skupštini, prije neki dan, u vezi plana Nemila, kanalizacije i fabrike za prečišćavanje fekalija. Sjajan , hrabar, razboriti i precizan nastup. Sve čestitke !

  6
  23
 6. Čitam komentare pa da ne vjerujem koliko zlosti. Luka HN – koje li se zlo krije iza tebe ? Šta li ti znaš o istini i pravdi kad si sve nabio u jedan lonac ? Bilo bi dobro kad bi se otkrio imenom i prezimenom, kao i ostali, potašulani iza anonimnih imena. Kako vas nije stid takvog bezočnog ponašanja? Usred ljeta imam vode po tri, četiri sata na dan, a onda mi u decembru skoči račun na 200 eura kad nijesam u Novi, pa kad tražim razlog u vodovodu – skinu sat i vade se da je izbaždaren. Siguran sam da će Doklestićka drugačije da se postavi prema ovim stvarima, jerr ovako kako je sad – ništa nhe valja. Ovo su tipični politički podmukli botovi koji služe samo i jedino da uruše nečiju ličnost. Sram vas bilo …

  9
  19
  • Mi koji znamo na šta je ta osoba spremna krijemo se jer nam nije do povlačenja po sudovima i maltretiranja naših familija. Ako Knežević može da nam finansira advokate, video nadzor i fizičko obezbjeđenje onda može pod imenom i prezimenom i brojem lične karte.

   26
   2
 7. VEGETA,bez koje ne može ni jedna supa.
  Neko će reći svestrana,piše, slika,ekolozi,tenis,radio,
  realno svaštara,nigdje se nije dokazala,osim kad je trebalo devastirati
  Savinsku dubravu,za put do privatnog imanja,pa silos,pa…..mnoge afere je prate,

  40
  4
 8. Da li je ovaj članak zapravo samokandidovanje Olivere Doklestić na još jednu javnu funkciju? Kako je samo nije sramota? Zar su svi već zaboravili na njenu sramnu ulogu u priči sa silosima?

  43
  4
  • Ja bih samo volio da ovi sto su sada na vlasti urade nesto drugacije od ovih sto su bili, i kad ne urade nista, a znamo da nece, onda ce reci nismo mogli od Mila,

 9. Zanimljivo je to što više niko ne pominje kolektor i postrojenje, pa ni Olivera koja je toliko o tome pričala…Nadamo se da će, “kad sedne”, ne samo pričati, već i naći rešenje i za taj problem…Meljine i dalje smrde…

  46
  1
 10. Da li će kao i predhodna dva direktora zatvarati oči kad su u pitanju nelegalni priključci i krađa vode koju na kraju plaaćaju redovne platiše…

  31
  1
 11. Olivera, sto bi rekle babe neće ni kako ona hoće.Konfliktna osoba i osvetoljubljiva.Dobra stvar je sto će zbog svoje sujete smanjiti broj zaposlenih, i konačno prilika da iz publike predje na teren da ljudi shvate koliko je površna i neznavena!

  37
  2

Ostavite komentar

*

code