Početna Društvo Online check- in za letove iz Tivta i Podgorice

Online check- in za letove iz Tivta i Podgorice

0

Radi lakše i brže prijave za let, Montenegro Airlines je putnicima koji putuju iz Podgorice i Tivta, stavio na raspolaganje opciju da to urade online-saopšteno je iz MA.

Uz online prijavu, dobićete boarding kartu u samo par koraka, nakon toga je možete sačuvati u vašim telefonima ili je odštampati. Online se možete prijaviti 48h prije planiranog leta, a prijava se završava 2h prije planiranog leta. Nakon toga prijava je moguća samo na šalteru na aerodromu.

-Ukoliko putujete sa nekim od naših code share partnera, potrebno je da posjetite njihove stranice kako biste se detaljno informisali o mogućnosti za online prijavu koji mogu biti različiti od naših propisa. Ukoliko u rezervaciji imate neki specijalni zahtjev (kućni ljubimci, dodatni prtljag, medicinski zahtjevi, kolica, sportska oprema itd..), nije moguće prijaviti se za let online, već na aerodromu 2h prije planiranog polijetanja- objašnjavaju iz MA.

Ukoliko imate let sa konekcijom, a Vaša konekcija za dalje putovanje nije prikazana na stranici za itinerer, nećete moći da obavite prijavu na let za taj dio putovanja. Možete da se prijavite na let putem web check-ina samo za one djelove putovanja koji su prikazani na stranici za itinerer. Za ostatak putovanja, neophodno je da provjerite detalje na sajtu drugog prevozioca u karti.

Iz MA napominju da su putnici u obavezi da pribave sva putna dokumenta, i provjere njihovu validnost u skladu sa pravilima zemalja ka kojima putujete ili kroz koje tranzitirate.

-Zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa u svijetu, molimo putnike da se informišu unaprijed o opštim ograničenjima i uslovima putovanja za destinacije ka kojima putuju. Napominjemo da je za neke od naših destinacija neophodno ispuniti i kontakt formu. Detaljne informacije o mjerama ulaska za pojedine zemlje možete pogledati na: https://montenegroairlines.com/informacije_i_servis/obavjestenja-o-korona-virusu-covid-19

Ova mjera doprinosi smanjenju širenja koronavirusa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code