Početna Kultura Online humanitarni koncert Praznika mimoze za kupovinu računara novskim đacima

Online humanitarni koncert Praznika mimoze za kupovinu računara novskim đacima

3

Prvi od tri humanitarna koncerta u sklopu 52. Praznika mimoze, trebalo bi da bude upriličen online sjutra veče, ( subota, 20. februar ) u 18 h, a može se pratiti na zvaničnoj Fb stranici JUK Herceg Festa. Učesnici prvog koncerta su: Cvrkutići, Exodusi, Castel Nuovo, Low Voltage, Vitez Đurović band, obavijestili su iz krovne ustanove kulture, JUK Herceg Fest.

Kako podsjećaju, svrha ovih koncerata je kupovina tablet računara za učenike novskih škola čije porodice nijesu u mogućnosti da ih obezbijede, a ovih dana su neophodno sredstvo putem kojeg je djeci olakšano praćenje online nastave.

Svi koji žele da pomognu, odnosno učestvuju u prikupljanju novčanih sredstava, mogu to uraditi na žiro račun broj 510-6726-38 (CKB), sa obaveznom naznakom ZA HUMANITARNI KONCERT.

„Ovogodišnji program 52. Praznika mimoze je skrojen od posebnog remenja – od veza koje traju, uprkos koroni. U tom duhu, manifestacija u čast žutom cvijetu je ove zime okrenuta online programima. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, u planu su tri humanitarna koncerta“, kazali su organizatori.

Pokrovitelj “Praznika mimoze” je Opština Herceg Novi, generalni sponzor Turistička organizacija Herceg Novi, a izvršni producent je JUK “Herceg Fest”.

Prijatelji festivala su: kompanija „Blue line“, kompanija „Lighthouse of Montenegro“: hotel „Lighthouse“ i Gradska kafana Herceg Novi, “Verige 65”, Compania de Vinos Montenegro, Yacht club “Wine oʼ clock”, Cvjećara “Vivaldi”, Turistička organizacija Kolašin, Turistička organizacija Žabljak, Turistička organizacija Trebinje, BLU European festival.

Medijski sponzori: Radio Jadran, Radio televizija Herceg Novi i portal Herceg Novi cool.

Akciji se pridružuje doo „Parking servis Herceg Novi“ koji će omogućiti da prihodi od naplate parking mjesta (u centru grada) na dane koncerata bude uplaćen u svrhu kupovine tablet računara.

3 Komentari

  1. Prelijepa ideja, svira vam 5 domaćih bendova, nasi sugradjani, a centa dobiti nece. A vi niste sposobni napraviti donaciju za pisljivih 100 telefona ili tableta od svog budžeta za mimozu koja se ove godine ni ne odrzava. Nije prelijepa ideja nego sramota organizatora! Da niste podijelili budzet izmedju sebe, mozda bi i mogli, a ovako, donirali sami sebi…

    5
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code