OO Demokrata Herceg Novi: DPS štiti izvođača koji mimo zakona hoće da...

OO Demokrata Herceg Novi: DPS štiti izvođača koji mimo zakona hoće da naplati 2,7 miliona eura

24
Podijeli

U reagovanju na tvrdnje OO DPS Herceg Novi, da je aktuelna vlast u ovoj Opštini nesposobna da završi posao sa led rasvjetom, OO Demokrata Herceg Novi optužuje DPS za organizovanu prevaru:

„Posljednje saopštenje novskog DPS-a samo je potvrda činjenice da su oni predvodnici organizovane prevare na teret građana i Opštine Herceg Novi. To potvrđuje i njihovo direktno svrstavanje na stranu onih koji namjeravaju da mimo zakona naplate od Opštine sredstva u iznosu od 2 miliona i 700 hiljada eura, za posao koji nije završen. Ovo je samo dokaz građanima na šta je sve spremna jedna ovakva organizacija koja vjerovatno ima neka dugovanja čim štiti ovakvog izvođača kojem su, očigledno, namjestili posao na tenderu – tvrde Demokrate.

Picerija i restoran

Oni dodaju da znaju i da smo svjedoci smo velikog broja ovakvih primjera kada se DPS često svrstavao na stranu sumnjivih pojedinaca, a na štetu budžeta opština:

„S obzirom na to ne čudi nas ovakvo saopštenje, tj pomoć sumnjivoj firmi da naplati od građana Novog milionska sredstava za nezavršen posao.

Gospodo, uzalud su vam svi pokušaji da se saopštenjima opravdate za sve što ste radili u prethodnom periodu, jer građani Novog sve dobro pamte i vide, a mi ćemo, kao u svemu, tražiti odgovornost i zaštitu pred sudom. I to ne samo za ovaj, nego i svaki drugi posao za koji sumnjamo da je odrađen prevarom i na taj način uvijek štititi samo interes grada, a ne pojedinaca, što je kod vas gotovo uvijek bio slučaj” – zaključuje OO Demokrata Herceg Novi.

24 Komentari

 1. ČUJEM DA JE JOVANKA LEPETIĆ BILA PREDSJEDNIK TENDERSKE KOMISIJE ZA ZAKLJUČIVANJE OVOG POSLA, KAO I DA VAM JE SADA ONA GLAVNI SAVJETNIK, PREDSJEDNIČE.
  DA LI STE JE TO NAGRADILI ZA USPJEŠNO OBAVLJEN POSAO?

  24
  4
  • @Razočarani glasač,
   Nisi ti razocarani glasac. Ti si partijski bot koji je nezadovoljan dobijenim sendvicem. Nedelja je, pa si ocekivao nesto “s kasike”. Da je to tako, vidi se i po dva prethodna komentara koja si ostavio pod nikom “Bokeški surlas” i “Depolitizacija”. Nauci makar ubuduce da ne pises komentare velikim slovima (to se smatra nekulturnim u web komunikaciji – dernjavom). Ili tako vrsis “identifikaciju” za primopredaju sendvica ?

   4
   5
 2. A što za ovih devet mjeseci ne smjeniste šefa javnih nabavki, šefa finansija i svih onih koji su učestvovali u ovom sumnjivom poslu. Da li vas i dalje oni savjetuju? Ako je tako, što se onda narodu žalite?

  28
  4
 3. Cenim da je neko u džep realno mogao da stavi oko 150 – 200.000. Realna cijena zamjene 6000 svjetiljki u gradu jeste oko 2M€

  A to što ste nesposobni da se izborite sa korupcijom i bezobraštinom u tom poslu, to je drugi problem.

  Nego šta ćemo sa kolektorom, da pitam ja vas?

  21
  3
 4. Katicu, ajde reci sta ste uradili konkretno za ovih 9 mjeseci!
  Stalno neko kukannje i izvlacenje.
  Uradite nesto vise, ne zamajavajte ovaj narod!

  40
  7
 5. Imate li dostojanstva demokrate?Ne bi bilo lose da se ponekad javite u skupstini da nesto kazete,da vas cuju novljani…Za sta ste onu omladinu posadili u skupstinske klupe?smiju li oni sta reci?imaju li sta reci?Vi ste gori od Izbor-a koji kw sve ovo zakuvao,3 puta gori!

  35
  7
 6. DPS ništa ne može da radi mimo zakona,a ako to radi neko iz DPSa neka se sam pravda,u svako žito ima kukolja.Imate zakon,sud i pravnike,puštite narod,ne izazivajte.

  22
  8
 7. Dokle cete se kukavicki kriti iza DPS-a !?? Svako zna da je Dusko ulazio u sukob s DPS-om oko ovoga. Preuzeli ste odgovornost kad ste uzeli vlast,pa se i ponasajte odgovorno a ne kukavicki.

  36
  7
 8. Jao meni, povraca mi se.Ocete li ikada stati dostojanstveno,stisnuti petlju i prihvatiti odgovornost.Od osnivanja se krijete iza drugih.Sram vas bilo.

  32
  8
 9. Ajde moj Katicu ne mlati! Svi znaju da je Dusko i izbor gurali ovaj projekat.
  Bolje ti nama reci o vasem projektu sa kolektorom, kakva se tu kradja odigrala to je za nevjerovat!!!

  38
  5

Ostavite komentar

*

code