Početna Politika OO DPS Herceg Novi: Iza grkih riječi, ostaju grka usta

OO DPS Herceg Novi: Iza grkih riječi, ostaju grka usta

15

images_slike_logo_dps_logo2Nastavlja se polemika između OO DPS-a i OO Demokrata Herceg Novog. Nakon što su hercegnovske demokrate kazale da su nova partija i da ne snose odgvornost za ono što je 27 godina radio DPS, iz te partije poručuju demokartama:

– Ništa ne izdaje čovjeka kao pamćenje i ništa ne vara kao riječ. Normalno je da kao mlada partija nemate dugo pamćenje. I mi se zbog toga ne ljutimo. Mada, možda zato što pamtimo malo duže od vas, znamo da ste nikli iz partije koja 15 godina upravljala Herceg Novim. Rado bi prikrili korijen od kojeg potičete, ali ne može. Ne može, zato jer narod nema samo uši, pa da ga zaglušite bukom svojih saopštenja. Ima narod i oči i pamet. Pamti narod da je vaš predsjednik Opštinskog odora, gospodin Katić, bio potpredsjednik Opštine Herceg Novi. Ali, ne ispred Demokrata, nego ispred Pokreta za promjene. Tako je vaš korijen dobio pelcer.

Malo je godinu i po dana da se ispravi 15 godina promašaja. I neće slatke uvozne čokoladice koje dijelite umanjiti grkost vaših riječi i optužbi. A iza grkih riječi, ostaju grka usta. Lako je držati govore. Teško je održati riječ.

DPS sigurim korakom ide ka još jednoj izbornoj pobjedi. Sigurnim korakom rješavamo jedan po jedan problem u Herceg Novom. Sigurnim korakom prilaze nam novi članovi i simpatizeri. Sigurnim korakom gledamo u djela, a Vama ostavljamo riječi, jer obično riječi nijesu u vlasti čovjeka, nego je čovjek u vlasti riječi – zaključuje Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

15 Komentari

  1. Dps izgleda prioritetno resava pitanje srba i roma a crnogorci su sigurno tu…dali je tako…cast njima ali valjda nijesu gradjani drugog reda.Front za crnogorca nije neki izbor,mozda potreba…sujeta ili pogresna ingormacija su pogubni kako za covjeka tako za drustvo…

  2. Ma ko je sastavljao ovo saopstenje bas me to zanima,da bih ga ako je miguce pitati ko mu je uciteljica bila,da nam buducu djecu ovako pusmeno ne nagrde

  3. ….Malo je godinu i po dana da se ispravi 15 godina promašaja. I neće slatke uvozne čokoladice koje dijelite umanjiti grkost vaših riječi i optužbi.

    A koliko dana treba za 25 godina vladavine,zulja vas uvozna cokolada,mozda su trebali dijelit domacu,onu sa cetinja?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code