OO DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Vaša mržnja pretvorena u električnu energiju...

OO DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Vaša mržnja pretvorena u električnu energiju osvijetlila bi Crnu Goru

12
Podijeli

Nastavlajući polemiku sa Demokratama iz novskog DPS-a ukazuju da, kada se u rijektim situacijama Demokrate o nečemu izjasne, njihove obmane postanu vidljive.

– Razotkrićemo ih, korak po korak. Za razotrkivanje Demokrata dobra je njihova izjava: “Mi nemamo problem sa nepotizmom.” Za razotrkivanje Demokrata dobro je znati da u njihovim redovima imaju odbornika Dragana Šepelja koji obara rekorde u govoru mržnje. Za razotkrivanje Demokrata dobro je da se zna da niko ne zna da li je njihov predsjednik opštine u Kotoru upisan ili ispisan iz knjige državljana jedne susjedne zemlje. Lažima i mržnjom koja isijava iz njihovih saopštenja ne dobija se povjerenje građana. A oni koji mrze, najviše mrze onoga ko ne umije da mrzi. Zapravo, kada bi se mržnja Demokrata pretvorila u električnu energiju osvijetlila bi se sva Crna Gora.

Picerija i restoran

I taman se ponadamo da će Demokrate u svojim saopštenjima reći nešto novo ili makar istinito, i stvoriti prostor da našu polemiku podignemo na veći nivo, al’ ne ide. Ne mogu da iskoče iz sopstvenog blata i tačka. A čime god pokrivali blato, ono će ostati blato. U slučaju Demokrata u pitanju je živo blato, pa sa svakom novom izgovorenom laži, tonu sve dublje.

Laž 1: “DPS pokušava da luku Škver ustupi tajkunima.”
Istina: nije u toku tender za dodjelu luke Škver, već je u toku javna rasprava o predlogu Strategije. To je zakonom predviđena procedura. Demokrate su preko opštinskih organa kojima rukovode zakazale javnu raspravu, i to glavnu, ali na nju nijesu došli. Tako su prevarili građane i onemogućili im da daju svoje komentare na predlog Strategije. Takođe, Demokrate ne dozvoljavaju građanima da dobiju tekst Strategije kako bi mogli da pripreme i dostave svoje predloge i komentare.

Laž 2: “DPS hoće da skući mimo prava šefa policije i druge funkcionere DPS-a.”
Istina: svi do jednog odbornika skupštine opštine Herceg Novi donijelu su Odluku o dodjeli 44 stana državnim službenicima i namještenicima. Za ovu odluku glasali su i odbornici DF-a, SNP-a, Novske liste i SDP-a koji sada zajedno sa Demokratama čine vlast u Herceg Novom. Ovo nije odluka DPS-a, već svih odbornika Skupštine opštine Herceg Novi.

Laž 3: “Demokrate su dobile izbore u Herceg Novom.”
Istina: DPS je na lokalnim izobrima osvojio 31,4%, a Demokrate 24,2%.

Laž 4: “Sin Duška Markovića je jedan od direktora u Montenegro erlajnsu.”
Istina: sin Duška Markovića ne radi u Montenegro erlajnsu – navode iz OO DPS Herceg Novi.

12 Komentari

  1. Cijenim napore DPS-a da reaguju ovim saopštenjima – probudili su se konačno! Sa druge strane, zdravo je za sve nas da opozicija prati i ne dozvoljava bilo kome na vlasti da se opusti i da opet izgubimo kompas. Kako god da se završi ovaj “rat saopštenjima”, činjenica je da doprinosi političkoj kondiciji i jednih i drugih i smanjuje vjerovatnoću da će vlast (a ko god je skloni su devijacijama) napravi (nove) zloupotrebe. Kamo sreće da je uvijek ovako bilo!

    8
    2
  2. Kakve su ove dps-ovske I demokratske zene.Samo brljaju jedna drugu. Potpisite se ima saopstenja I jedni I drugi ,da ste ozbiljni to bi uraditi,ovako ste Samo lokalni misici koji se kriju iza podgorickih zlotvora!

    7
    2

Ostavite komentar

*

code