Početna Oko nas Kotor OO DPS Kotor: Skupštinska manjina izvodi jeftinu političku propagandu

OO DPS Kotor: Skupštinska manjina izvodi jeftinu političku propagandu

5

Ulazak u SO Kotor odbornika koji čine većinu u lokalnom parlamentu je legitiman, transparentan i legalan čin, s obzirom da je VD predsjednika SO Kotor izabrala većina odbornika, saopštavaju iz OO DPS Kotor.

– Ono što poražena strana, a skupštinska manjina, pokušava sada da izvede može se nazvati običnom politički jeftinom propagandom, ali nažalost, ona im služi samo kako bi jemstvenikom i protivpravnim radnjama sačuvali svoje fotelje. U posljednje dvije godine, koliko traje kriza sad već nepostojeće vlasti, prvo je obesmišljen rad lokalnog parlamenta, a zatim i na nezakonit način zapečaćena sala SO Kotor, a sve u cilju da bi odlazeći predsjednik Opštine Jokić i Demokrate samostalno rukovodile gradom i krčmile novac iz opštinske kase na finansiranje svojih poslušnika – tvrde u kotorskom DPS-u.

Kako dodaju skupštinska većine je preduzela ovaj čin radi vraćanja grada Kotora u funkciju građanima i građankama, a posebno kako bi opštinske institucije počele nesmetano da funkcionišu;

– Besmisleno je da Kotor i svi građani našeg grada, budu taoci samozvanih „ demokrata“ i njihovog populiste Vladimira Jokića koji zarad očuvanja funkcija ne prezaju od vršenja krivičnih djela. Ne možemo dozvoliti nepoštovanje Skupštine kao institucije, parlamentarne većine kao volje građana, ali prije svega, ne smijemo dozvoliti nepoštovanje građana i grada Kotora!

Nedemokratsko ponašanje i vršenje pritiska propagandom zarad očuvanja funkcije moramo osuditi.Vrijeme je da se stane na kraj takvim postupcima – zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

5 Komentari

  1. Sjašite svi skupa sa vrata ovog napaćenog naroda bando crvena. Jedna grupacija ima crvenu zvijezdu petokraku u srcu, a druga nosi crvene kravate, a u suštini obadvije grupacije su krvožderni paraziti.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code