Početna Politika OO DPS: Zahvaljujući nama usvojen PUP Herceg Novog

OO DPS: Zahvaljujući nama usvojen PUP Herceg Novog

13

Uprkos brojnim odlaganjima, veoma sporom reagovanju na pristigle sugestije resornih ministarstava, neažurnim izmjenama i neodgovornom odnosu opštinskih organa prema samom procesu izrade plana, zahvaljujući podršci Kluba odbornika Demokratske partije socijalista, danas je usvojen prostorno-urbanistički plan opštine Herceg Novi, saopštili su nakon vanredne Skupštine, iz OO DPS-a.

– Koalicija na vlasti, na zakazani datum odložene vanredne Skupštine nije uspjela ni da obezbijedi potrebni kvorum. Nećemo polemisati o tome šta je to moglo biti važnije od potrebe razvoja grada. Nije prilika to činiti na dan kada se čeka Nova godina. Ali, upravo zbog razvojnih potreba grada, zbog dugoročnih interesa građana, a ne kratkoročnih političkih interesa, Klub odbornika DPS jednoglasno je dao svoju podršku. Kvorum je formiran, sjednica Skupštine uspješno održana i konačno usvojen je PUP Herceg Novi – navode iz DPS-a.

Podsjećaju da je predsjednik OO DPS Herceg Novi, Slobodan Radović Krušo, naglasio da ovaj važan dokument ne pripada ni poziciji, niti opoziciji, već prije svega građanima Herceg Novog.

– Uprkos manjku odbornika vladajuće koalicije, DPS ima čvrst stav u insistiranju na razvoju Herceg Novog. Smatrajući ovaj plan izuzetno značajnim za sve buduće projekte u Herceg Novom, odbornici DPS-a dali su kvorum sjednici Skupštine i u duhu podrške gradu i građanima, glasali su za Odluku o PUP-u Herceg Novi, kazao je Radović i svim građanima poželio srećnu i uspješnu Novu 2019. godinu – podsjećaju u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

13 Komentari

 1. Viđeli su DPS lideri da je PUP-om predviđeno dovoljno širine za saobraćajnice na kojima će oni nekažnjeno moći da se parkiraju dok ispijaju piće u obližnjoj kafani

  24
  16
 2. Dali ste kvorum prvenstveno zbog interesa vaših ministara i tajkuna da bi oni mogli da se okoriste od budućih kapitalnih investicija.

  31
  9
 3. Da podsjetim da je i odluka iz 2015 o tome da Pup radi Agencija bio jednoglasno podržan u lokalnom parlamentu. Malo bi bilo čudno da sad ne glasate za njega

  11
  5
 4. Slobo Radovic Kruso i dr Milos Bigovic, Presjednik Skupstine su komsije kako na Pode tako i na Toplu a kao stara Podjanka i njihove porodice su uvijek bile u dobrim odnosima i prijateljskim a takoodje su obojica isli u istu skolu na Pode tako da ne smiju rusit staze koje su im stari utabali.

  24
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code