Početna Politika OO GP URA HN: Bolnicu Meljine vratiti u sistem javnog zdravstva, Vlada...

OO GP URA HN: Bolnicu Meljine vratiti u sistem javnog zdravstva, Vlada odgovorna za propalu privatizaciju

10

OO GP URA Herceg Novi pozvao je Vladu Crne Gore da što prije riješi problem sa Bolnicom Meljine i nađe način kako ovu zdravstvenu ustanovu da uvrstiti u sistem javnog zdravstva, jer je Vlada najodgovornija za sadašnju situaciju u toj Bolnici, kazao je danas predsjednik hercegnovskog odbora URA, Nikola Radman.

Podsjeća da je upravo Vlada DPS-a ovu bolnicu neuspješno privatizovala 2008. godine svom dugogodišnjem partneru i finansijeru kojeg se ovih mjeseci odriču – Atlas grupi Duška Kneževića.

“Radnici ove zdravstvene ustanove ne smiju biti kolateralna šteta još jedne neuspjele privatizacije i ispaštati zbog nesposobnosti i neumijeća odgovornih. Imamo situaciju da sve veći broj ljekara ove zdravstvene ustanove napušta svoja radna mjesta zbog kašnjenja plata i nesigurne budućnosti u ovoj ustanovi. Vlada mora odgovarati i pruzeti korak ka tome time što će ovu zdravstvenu ustanovu važnu za Herceg Novi i Crnu Goru ponovo vratiti pod okrilje javnog zdravstva”, ističe Radman.

Kaže da u Građanskom pokretu URA podržavaju proteste radnika ove bolnice i da će biti uz njih u bilo kojoj varijanti ukoliko procijene da im URA može biti od pomoći.

“Krajnje je vrijeme da se u ovoj državi ustanovi princip odgovornosti i da građani ne ispaštaju zbog pogubnih odluka nesposobne Vlade”, zaključuje na kraju Radman.

10 Komentari

 1. Časnije, poštenije i stručnije je to rukovodstvo URE u H novom nego mnoga druga u ovom gradu, znam dodsta lično i jedne i druge…

 2. Treba biti realan.
  Abazović je neokaljan i kao čovjek i političar.
  I raspitao sam se kod prijatelja iz Ulcinja, porodica ista takva.
  Takođe i Radman, čestit, pošten i vrlo vrijedan.
  E drugo je to što narod hoće ekstreme i nacionaliste.
  I nemojte ih stavljati u koš da onim udomljenim četnikom u Čistoći.
  Jedini mu je zadatak da opstruira i odbija građane od ovih par čestitih ljudi.

 3. E Moj Radman ,vise ima radnika u bolnici no vi clanova,to sto zboris ti sada Kruso je zborio prije 5 god.
  Morate mijenjat lidere vise niko:Bazdaru,Nikocevicu,Tebi ,,,,, me vjeruje.
  Dovedite nekog mladog bez glibeza (ako nadjete takvog da ce htjet pod isti barjak sa Abazovicem) pa da ako skupite jos 10 ljudi

 4. Kome ti mozes pomoc,zajedno sa propalim politicarem iz cistoce,kojeg hvalis za 2018,kao da nije doprinio katastrofi prethodnih godina tamo.Abazovicu svaka cast,ali vi u Novi….

 5. Ajde Radmanu uvati se posla nekog i radi. Politicke poene ti nemozes tvojoj partiji ostvariti. Ura ako ne nadje nekog drugog mjesto tebe propala je u ovaj grad. Znamo kakav si bio i u proslim partijama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code