Opasne izlizane skale na Škveru: Padaju prolaznici, nadležni ne reaguju

Opasne izlizane skale na Škveru: Padaju prolaznici, nadležni ne reaguju

6
Podijeli

opasne skale ka skveruHerceg Novi jeste grad skalina, ali ako se one ne održavaju pravi su slomivrat. Čitalac portala Radija Jadran, ukazao nam je na česte nezgode  koje se dešavaju na stepeništu 28. oktobra, koje vode od Škvera, u blizini restorana “Tri lipe”.

– Tu se svakog dana desi 10-ak padova turista, što mogu potvrditi  oni koji prodaju suvenire duž stepeništa i osoblje restorana “Tri Lipe”. Stepenice su u gornjim djelovima toliko izlizane i klizave da ljudi nekontrolisano padaju svakodnevno. Ukazan je problem usmenim putem komunalnoj policiji, međutim, od njih niko nije reagovao samo kažu da nije njihova nadležnost – navodi naš čitalac Ognjen.

Picerija i restoran

Poslao nam je jučerašnje fotografije žene koja je slomila nogu silazeći niz klizave, izlizane i dotrajale stepenice.

Nadležni se zaista mogu sami prepoznati u cijeloj priči. Logično je obratiti se komunalnoj policiji, kao što je to uradio čitalac portala Radija Jadran. Jer, komunalna policija  treba da da dalog nekom javnom preduzeću da hitno obezbijedi opasne skale. Posao je mali, a opasnost velika. No i na ovakvim “malim stvarima” ogleda se efikasnost lokalne uprave. Zato postoji i “sistem 48”, koga građani treba da ga koriste, a nadležni da reaguju.

6 Komentari

  1. A kakav nam je asfalt izlizan kao staklo.
    Čim prva kiša padne sudara na sve strane.
    I kad je lijepo vrijeme većina udesa je radi izlizanog asfalta.

  2. Da ako gospdja bude pametna pa tuzi grad,ima pravo na to.Jos joj jadnoj propade odmor.Zelim joj brz oporavak a komunalnoj da prodju kao ona.

Ostavite komentar