Opera “Pepeljuga” prvi put u Crnoj Gori i na Kanli Kuli

Opera “Pepeljuga” prvi put u Crnoj Gori i na Kanli Kuli

1422
2
Podijeli

Premijera Rosinijeve opere “Pepeljuga”, u okviru Operosa Montenegro Opera Festivala 2016, uz brojne zvaničnike, donatore, prijatelje, crveni tepih, svečanu atmosferu i eleganciju, izvedena je sinoć na tvrđavi Kanli Kula u Herceg Novom.opera pepeljugaOpera je izvedena pod vedrim nebom, a na bini je bilo 7 pjevača, hor od 8 učesnika i Operosa Orkestar, koji broji 32 člana. Internacionalni umetnički tim koji stoji iza ove opere vrijedno je radio već nekoliko mjeseci unazad kako bi oživjeli bajku “Pepljuga” na Kanli Kuli.

operosa

Prije premijere, održan je Operosa koktel kome su pored sponzora, donatora i prijatelja Operose bili prisutni i ministri, ambasadori, zvaničnici Crne Gore i grada Herceg Novog.

Picerija i restoran

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da dođu sinoć na premijeru, večeras od 20h na tvrđavi Kanli Kula mogu da vide reprizu ove opere.

2 Komentari

  1. ^sinoc na reprizi je bio neki mnogo vazan lik iz Podgorice koga su za citavo vrijeme koliko je opera trajala u vozilu cekali vozac i tjelohranitelji. Automobil gasili nijesu da im ne bude vruce vec je motor radio svo vrijeme sto je potpuno u skladu sa CG kao ekoloskom drzavom i Bokom kao kulturnom destinacijom.

Ostavite komentar

*

code