Početna Društvo Opet moguće posjete Domu starih u Risnu, uz poštovanje preporuka IZJ

Opet moguće posjete Domu starih u Risnu, uz poštovanje preporuka IZJ

0

JU Dom starih Grabovac obavještava prijatelje i rodbinu korisnika usluga da će od 3. juna 2020.godine organizovati posjete pod nadzorom, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.

Foto: JU Dom starih Grabovac

Posjete će biti organizovane svakim danom u periodu od 10 do 14 časova, uz obaveznu najavu i tačno određen termin, kaže direktor Srđan Dragomanović:

-S obzirom da su posjete ograničene isključivo na otvoreni prostor uz strogi nadzor osoblja, do daljnjeg nisu moguće posjete nepokretnim korisnicima koji samostalno ili uz pomoć osoblja ne mogu pristupiti dvorištu ustanove.

Posjete su dozvoljene isključivo pojedincima/kama uz obavezno nošenje lične zaštitne opreme ( hirurška maska i zaštitne rukavice) uz obaveznu najavu, mjerenje temperature i dezinfekciju ruku i obuće na samom ulasku u krug ustanove- ističe Dragomanović.

Zakazivanje termina je moguće ostvariti na broj telefona +382 63 426 925 i to u periodu od 8 do 16 časova.

Iz Doma starih mole sve koji zakazuju posjete da poštuju termine i obavezu nošenja LZO, kao i da sa sobom ponesu lični indentifikacioni dokument, (ličnu kartu ili pasoš) kako bi izbjegli neprijatnosti i eventualne zabrane posjeta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code