Početna Politika Opozicija na okupu, bez Građanskog saveza i dvojice nezavisnih odbornika

Opozicija na okupu, bez Građanskog saveza i dvojice nezavisnih odbornika

33

Nešto poslije 18 časova u prostorijama hercegnovskog SDP-a počeo je treći sastanak opozicije koja želi da smijeni čelnike lokalne uprave iz DPS-a, vd predsjednika opštine Dragana Jankovića i predsjednika Skupštine, Andriju Radmana.

Na dogovor su sa svojom ponudom, sporazumom o zajedničkom djelovanju došli iz Izbora, a sa inicijativom o smjeni predsjendika Skupštine, Andrije Radmana, SDP i Novska Lista.

Sastanku prisustvuju  Nataša Martić i Mladen Ivanović iz Izbora, dr Savo Marić i Miloš Konjević iz Novske liste, Danijela Đurović i Stevo Cvjetković iz SNP-a, Boris Seferović i Žaklina Babović iz DF-a (Nova), Milovan Baždar iz Ure, dr Ljiljana Bojanić, nezavisna odbornica i domaćin, predsjednik novskog SDP-a, Dragan Šimrak.

Na sastanak nije došao niko iz Građanskog saveza. Iz tog udruženja su saopštili da ne žele nikakvu saradnju sa Izborom, ali saznajemo i da će podržati i potpisati inicijativu SDP-a i Novske liste za smjenu Andrije Radmana.

Ni ovoga puta na sastanak opozicionara nijesu došli nezavisni odbornici Obrad Gojković i Mirko Mustur. Ranije je Gojković Radiju Jadran kazao da ne vide svoju ulogu u dogovoru, ali da će svakako ako se opozicija dogovori oko skupštinske većine dati svoj glas.

33 Komentari

 1. “Za HN”
  ti zaboravi da je sva radna mjesta DPS za ovih 27 godina i pozatvarao, hotele porusio, sve sto je valjalo sebi i svojima prodao, a sad ove mrvice koje daju strani robovlasnici treba utjeha da nam budu?!

  23
  2
 2. Šta je zajedničko današnjem SDP-u i DF-u?! Novac! Tužna je priča SDP-ovska… Krivokapić prodao sve da bi očuvao svoju fotelju i sada gradi front protiv DPS-a sa bivšim DPS-ovcima. Novac, novac, novac! Sram vam sve bilo…

  17
  22
 3. Nije valjda, da su posle svega što je IZBOR uradio u ovom gradu u zadnje 2 godine, opozicionari sjeli sa njima da se dogovaraju.
  I najneobavještenijem je jasno da na novim izborima Izbor neće preći cenzus, ako nastupi samostalno – pa zato sada DRK traži koaliciju sa opozicijom da bi se nekako ušunjao u skupštinu.
  Ovo je katastrofa našeg grada! UŽAS!

  23
  14
 4. Ko kaze da je SDP antisrpska partija…i voda i bonbone iz Srbije….:) nisu oni Grabar Kitarovic pa da ne jedu srpske čokolade….Kaze Simrak kolegama…”da cika bonu”

  15
  4
 5. Ovo je presmijesno, Milose , Obrade , Zorane , ako odete u bilo kakav dogovor sa Duskom , Mladenom i Zeljkom , za narod ste prekrizeni…Da li ste normalni uopste da sjedate sa njim za sto,pa to je ravno kao da pregovarate sa DPS-om ! Simraka i nekako da vam zazmurimo,ali ovog izdajnika…Katastrofa…

  11
  18
 6. E velikih opozicionih politicara i pravnika kad je morao DRK da vam ukaze na ovu opciju. Bacio vam je mrvice, a vi kao kokosi, samo sto se ne pobijete za fotelje. Nijedna stranka kojoj je jedini cilj da svrgne odredjenu partiju (u ovom slucaju DPS) i koja izjavljuje da zivi nece u koaliciju sa odredjom partijom ne zeli dobro gradu. Kome su cilj gradjani taj je spreman na razne kompromise i daje ideje za razvoj grada. Nasa opozicija jedino zna da nece DPS i da bi u fotelje. Sta mi ljudi imamo od toga? Vozaju nas kao ovce, jer je i nama bitno jedino sta necemo, pa bio to DPS, DF, SNP…

  17
  8
 7. Dps je je jedina partija koja je dovela renomirane investitore: portonovi, portobono, izgradjena su tri hotela sa cetiri zvjedice,a u izgradnji su jos dva. To su stotine novih radnih mjesta za Novljanke i Novljane, saobracajna povezanost naseg grada je neuporedivo bolja. Zahvaljujuci Dps- u dolazi mnogo vise turista. Kad je snp ili bilo ko drugi otvorio radno mjesto- nikad, nikad i nece, kad je bili ko iz opozicije doveo investitora nikad, opet nikad i nece.Glas za opoziciju je glas protiv radnih mjesta protiv investicija, protiv vase djece,
  , protiv vas. Ako glasate za opoziju i najblizi potomci ce vas se odricati, jer radite protiv njih.
  DPS DO APSOLUTNE POBJEDE. SRECNO. SIGURNIM KORAKOM!!!

  17
  43
 8. Eto koristi od sastanka. Sad znamo GS na sljedećim izborima u koaliciju sa DPS- om.
  A ove ako se ne dogovore noćas ništa snoge na nogu niz one skale na kišu.

  22
  12
 9. ovo je cirkus ovaj odsutan, ovaj na put,ovaj u lov,ovaj na skijanje,ovaj na ribanje ali svi će podržati njega,mi nećemo sa njima ali im dajemo podršku,ludilooooooooooooooooooooooo

  12
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code