Početna Društvo Opšta bolnica Kotor sa visokim standardima zdravstva

Opšta bolnica Kotor sa visokim standardima zdravstva

1

posjeta segrta kotoru 270516Poboljšanje kvaliteta usluga u Opštoj bolnici Kotor, kao regionalnog centra za sve primorske opštine, kao i proširenje njenih kapaciteta i dijapazona usluga, kako bi se omogućila zdravstvena zaštita bila je tema sastanka ministra zdravlja, prof. dr Budimira Šegrta i direktora Fonda za zdravstveno osiguranje, Seada Čirgića, sa rukovodstvom Opštine Kotor.

Kako je saopšteno, ministar Šegrt je izrazio zadovoljstvo, s obzirom da je Opšta bolnica Kotor kadrovski, organizaciono i infrastrukturno napredovala u skorije vrijeme i da predstavlja ustanovu, koja je prepoznata po visokim standardima u oblasti zdravstva. Takođe je napomenuo da Ministarstvo i Vlada Crne Gore podržavaju potencijalne investitore u ovoj oblasti, kako bi se kroz privatno-javno partnerstvo omogućila zaštita za sve građane i turiste.

Predsjednik Opštine Kotor dr Aleksnadra Stjepčević je istakao, da kao ljekar zna koliko je zdravstvo važna i zahtjevna oblast, te koliko je potrebno ulaganja kako bi se omogućilo kvalitetno zbrinjavanje ljudi. S obzirom da je zdravstvo najosjetljiviji sektor, Opština Kotor će ubuduće, kao i do sada intenzivno učestvovati u svim akcijama i donacijama, koje će pomoći opremanju u unapređenju kotorske bolnice i zdravstvenog sektora uopšte.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code