Početna Društvo Opština Herceg Novi daje otpremnine radnicima javnog sektora uz sporazumni prekid radnog...

Opština Herceg Novi daje otpremnine radnicima javnog sektora uz sporazumni prekid radnog odnosa

29

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, raspisao je Javni poziv za sporazumni prestanak radnog odnosa uz isplatu otpremnine za zasapolene u lokalnoj adinistraciji i više društava sa ograničenom odgovornošću, agencija i ustanova.

Poziv se odnosi na zaposlene u Opštini Herceg Novi, JU Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković, JUK Herceg festu, JU „Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi, u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena, Agenciji za gazdovanje gradskom lukom i Agenciji za izgradnju i razvoj Herceg Novog .

-Pozivaju se svi zaposleni koji imaju najmanje 6 godina radnog staža, od kojih posljednju godinu u Opštini Herceg Novi, agenciji ili ustanovi čiji je osnivač opština Herceg Novi, odnosno lokalnom javnom sektoru, a koji su zaintersovani za sporazumni prestanak radnog odnosa, uz isplatu otpremnine, da do 30. septembra podnesu predsjedniku Opštine i direktoru ustanove ili rukovodiocu agencije zahtjev za sporazumni prestanak radnog odnosa i isplatu otpremnine- navodi se u pozivu.

Zaposleni može da ostvari otpremninu do 50% mjesečne bruto zarade za svaku godinu radnog staža, s tim da iznos otpremnine ne može biti veći od 15 bruto zarada zaposlenog, navodi se , pored ostalog u javnom pozivu, koji je objavljen na sajtu Opštine Herceg Novi.

29 Komentari

 1. Da sporazumno raskinu sa ostacima SNP-a , pa onda Demokrate da zaposle svoje. Sekta ove Demokrate.
  Andricka im kadar ? Vidakovic? Ralevic? Arsic iz Tivta? Ahahahaha gori su od DPS!

 2. Najbolje je da te pare sto ste pripremili za otpremnine, ulozite u izgradnju jos jedne zgrade umjesto parkinga koji inace nije problem u HN, koja ce obavljati iste poslove, radnika ne fali. Pa ko ne zavrsi sto mu treba u jednoj zgradi, potrci u zgradu pored i proba u drugoj. 😀

  15
 3. Ko je lud da pristane na to?
  Ne rade nista pola njih,bleje po kafanama,ne znaju sto ce od sebe…i jos da daju otkaz za te smijesne pare..cirkus!

  32
 4. koliko samo ima sluzbenika koji imaju svoje kafane,koje sada rade punom parom,sluzbenici po godisnjim pdmofima,bas ih briga za opstinu.tamo ih crka sigurna plsta.uzas jedan,dve se moze provjeriti,ko ne vjeruje.daleko ce mo tako stici moj ksticu

  43
  4
 5. A sta da radimo sa ovim biserima sto ih sad zaposliste ? Ako iko treba da napusti ta preduzeca to su ti ljudi koji su zaposleni po raznim ugovorima a najvise ih je iz novske liste i najvise oni smetaju !

  61
  3
 6. hahahaha, ko je lud da ide ,kada ionako mnogi ne dolaze primaju plate a rade privatne poslove,pogotovo neke nacelnice vec znate koje.,nikakva odgovornost,nikome ne polazu racune, ko bi normalan otisao

  52
  1
 7. Onim u Zavicajnom muzeju mozete komotno dati nogu u g.z..u i to bez premije.
  Koliko su samo vremena proveli u kafetavanju i pušenju pod pitosporom hvaleci
  se o najboljem poslu na svijetu…
  Dvoje-troje su sasvim dovoljni uz istu platu.

  60
  2
   • Pazi dobro da i ti ne sjedis pod pitosporom, ali ovaj onim u svom dvoristu ako ga uopste i imas, jer znas kako kazu ” nicija nije do zore gorila” 🙂

    21
    4
   • Nije sve do profesije.
    Treba imati đon od obraza da bi se primala plata za sjedanje pod pitosporom.
    Možda oni misle da pare padaju sa Marsa. To je naš novac, od poreza koji svi mi plaćamo. Mi smo njihov poslodavac, a ne političke partije.

    18
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code