Početna Ekonomija Opština Herceg Novi na sajmu investicija i nekretnina FREI 2016.

Opština Herceg Novi na sajmu investicija i nekretnina FREI 2016.

4

Opština Herceg Novi predstavlja planove i razvojne vizije na sedmom sajmu investicija i nekretnina FREI, u hotelu “Maestral”u Miločeru. To je odlična prilika za razmjene ideja i iskustava predstavnika lokalne samouprave sa brojnim učesnicima važnim za razvoj sektora nekretnina.        sajam investicija FREI 2016 (1) Na štand-izložbi predstavljaju se i investitori i hotelijeri u Crnoj Gori, projektantske kompanije, konsultantske firme, resorni državni organi i infrastrukturna preduzeća, oko 300 učesnika.
Štand Herceg Novog prvog dana su posjetili predsjednik Vlade Crne Gore, Milo Đukanović, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, predsjednik Privredne komore, Stanko Zloković, kao i predstavnici kompanije Azmont investment, koja ima status zlatnog partnera FREI 2016.sajam investicija FREI 2016 (2)Otvaranju su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine, Andrija Radman, savjetnik predsjednice Opštine, Vladimir Mračević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.
FREI je tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj investicija u nekretnine, sa fokusom na turistički sektor. Ciljnu grupu čine investitori i komercijalne kompanije u real estate sektoru, reprezenti državne i javne uprave, predstavnici međunarodnih institucija, kao i stručna javnost.
Skup se održava pod patronatom predsjednika Vlade Crne Gore, Mila Đukanovića i uz programsko partnerstvo Ministarstva održivog razvoja i turizma.

4 Komentari

  1. Uz građevinske dozvole za nekoliko godina od podnošenja zahtjeva? Ma hajte, pustite to, ajde da radimo nešto drugo. Poljoprivreda, ribarstvo, izrada opanaka, potkovica, stotinu drugih mogućnosti.

  2. Zar gosn Vladimir Mračević nije bio SNPovac,i svojevremeno desna ruka Dejanu Mandiću,ili griješim?? Je li on jedan od mnogih preletača,tj od onih kako vjetar dune,ili mu je to djede ostavio tu poziciju u nasljedstvo??

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code