Početna Društvo Opština Herceg Novi obezbijedila novogodišnje paketiće za najmlađe

Opština Herceg Novi obezbijedila novogodišnje paketiće za najmlađe

9

U novske škole i vrtiće i ove godine će stići novogodišnji paketići za najmlađe, zahvaljujući Opštini Herceg Novi. Lokalna uprava je obezbijedila oko 1.700 paketića, za svu djecu u novskim vrtićima i đake prva četiri razreda osnovnih škola.

Arhiva / Foto: Služba za informisanje OHN

Takođe, paketići su obezbijeđeni za male sugrađane sa Luštice, a dodjeliće ih Mjesna zajednica, kao i za korisnike Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

„Željeli smo da i u ovoj godinu iznanadimo i obradujemo naše najmlađe sugrađane, koji se uvijek najviše raduju ovim poklonima. Ovo darivanje je divna praksa koju smo uveli i želimo da ono postane tradicija. Vjerujem da će paketići izmamiti mnoge osmjehe i ostati djeci u lijepom sjećanju, posebno ove godine kada je boravak u školama i vrtićima mnogo drugačiji nego što smo navikli“, poručuje potpredsjednik Opštine, Miloš Konjević.

S obzirom na epidemiološku situaciju i aktuelne mjere, ove godine neće biti uručivanja paketića na Trgu, već će Djeda Mraz posjetiti svaku ustanovu posebno. Škole i vrtići će preuzeti paketiće i organizovati dodjelu na način da će vaspitači i učitelji po grupama dovoditi djecu da preuzmu poklone, uz poštovanje svih važećih mjera.

9 Komentari

 1. Bravo. Samo bi dobro bilo da donesu poklone u svaku ucionicu npr.iduceg vikenda jer je tesko ispostovati distancu ako treba i po grupama djecu dovesti do Opstine. Sto se skola tice, u svakoj grupi je od 10 do 15 ucenika…

  4
  1
 2. A gdje je ovdje socijalna distanca, gdje su maske? Djeca starijih razreda ne idu u skolu radi situacije, a mladji idu ali uz postovanja mjera. Ja na ovoj slici ne vidim da je ijedna mjera ispistovana.

  3
  5
 3. Pametnije je na otvorenom organizovati, kao i prosle godine ….na otvorenom je zdravije a i djeca bi prosetala i imala lijepu uspomenu…. Poz

  4
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code