Početna Društvo Opština Herceg Novi podržala Bjelogrlićev novi film

Opština Herceg Novi podržala Bjelogrlićev novi film

10

Predsjednik Opštine Stevan Katić i saradnici juče su ugostili producenta Dragana Bjelogrlića i izvršnu producentkinju projekta Natašu Visić povodom novog filma koji se snima u našem gradu.

Foto: Facebook OHN

Tema novog filma i serije producentske kuće Dragana Bjelogrlića je život legendarnog pjevača Tome Zdravkovića. Snimanje je počelo na terasi Gradske kafane, a trajaće narednih pet dana, na više lokacija od Igala do Kamenara. Među scenama koje će biti snimljene u Herceg Novom su Tomino vjenčanje i izbor za mis Jadrana.

Opština Herceg Novi podržala je ovaj projekat, ocjenjujući da se radi o filmu i seriji u kojima će naš grad biti predstavljen na izuzetno atraktivan način, kazao je na današnjem sastanku predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić. Poželio je gostima dobrodošlicu u naš grad i uspješan rad na projektu.

Bjelogrlić je kazao da Herceg Novi smatra najljepšim gradom na crnogorskoj obali i iskazao je zadovoljstvo što ima priliku da ovdje radi. Zahvaljujući se lokalnoj upravi na pomoći i podršci, najavio je da će crnogorska premijera filma biti održana u Herceg Novom, te da je ona u planu za 2021. godinu.

10 Komentari

 1. Luka…. zar nije moja i tvoja zastava ista. Ja zivim u Crnoj Gori. Balkan. Prve komsije Hrvatska i Srbija i BIh. A ti? Eto kako mislis pravo. Ti bi da nas malo odvajas je li?

 2. Dočeka se lijepo svako. Dođe i ode. A nama ostaju doživotni problemi koje niko ne rešava. Od kojih je jedan od najvećih PARKING u Herceg Novom. Kreneš bilo kuda po okolnim mjestima sve rupa na rupu, a sve što se radi svodi se na krpljenje.

  26
  4
  • Nije Srbija teritorijalno i geografski ali Herceg Novi i Crna Gora jeste grad i drzava gdje zivi 80 % srpskih pravoslavaca! 30 % Srba u Crnu Goru je bilo po popisu zato sto se ljudi ne popisuju po vjeroispovjesti nego po nacionalnoj pripadnosti drzavi gdje zive…Vidjelo na zadnjim izborima i pored Milovih mahinacija i kradja na izborima koliko ima Srba u Crnu Goru kada smo Mila kao opozicija i narod bez i jednog eura pobijedili poslije 31 god i to ubjedljivo!

   3
   1
  • Nekada “u srećna vremena” ,u Cijeloj opštini Herceg-Novi,narodna muzika se mogla čuti samo u motelu Vinogradi u Sutorini i motelu Dubrava.I to narodna muzika koju su pjevali Toma Zdravković,Tozovac,Lepa Lukić…Ostali su samo pjevali samo po ibarskoj magistrali.Nezamislivo je bilo da neko na šetalištu,pored mora ili bilo gdje u gradu pjeva narodnjake.A danas Đani,Seka,Maja,Dara,Rada…ufff

   16
   2
 3. Dok je bio SNP pa Kruso bila zastava Srbije sad dosle Demokrate i Mica gdje je zastava zavrsila?POLAKO VRATICEMO JE…kad vas odpratimo u novoj konstalaciji

  9
  33

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code