Početna Društvo Opština i EPCG adaptiraće zgradu nekadašnje Elektrodistribucije

Opština i EPCG adaptiraće zgradu nekadašnje Elektrodistribucije

12

Zgrada bivše Elektrodistribucije, odnosno funkcionalne cjeline snabdijevanja EPCG, na Jokmegdanu, u Herceg Novom, trebalo bi da bude renovirana i da dobije adaptiran prilaz objektu. Na tome će zajednički raditi Opština Herceg Novi koja treba da adaptira prilaz objektu, a EPCG da adaptira zdanje. To je saopšteno nakon zajedničkog sastanka izvršnog direktora EPCG, Nikole Rovčanina i vd direktora Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Aleksandra Kovačevića i savjetnice za gradnju, Vladane Kundačine.

Foto: Sektor za korporativne komunikacije EPCG

Saradnja bi, kako dodaju u saopštenju EPCG, trebalo da bude dogovorena u najkarćem periodu.

”Smatrao sam, na samom početku angažmana, da je od presudne važnosti da kompanija popravi imidž. Jedan od elemenata imidža svakako je i prostor u koji potrošači dolaze, u ovom slučaju informativno-naplatni punktovi. U prvoj sedmici svog rada u EPCG, nakon uvida u stanje objekata kompanije, pokrenuo sam inicijativu za njihovu adaptaciju i rekonstrukciju – naplatnih punktova širom Crne Gore, koji se nalaze u stanju koje narušava ugled kompanije. Neki od tih objekata su u vlasništvu, a neke koristi najjača državna kompanija, ali nedopustivo je da i kladionice imaju uređenije prilaze i objekte od onih u vlasništvu najveće državne kompanije”, naglasio je izvršni direktor, Nikola Rovčanin.

On je uvjeren da će u najkraćem mogućem roku, Elektroprivreda i Opština, zajedničkim snagama, ovaj objekat dovesti u stanje koje će služiti na ponos ovoj bokeljskoj opštini, ali prije svega, koji će građanima pružiti najbolju uslugu dok borave u prostoru EPCG.

12 Komentari

 1. DAJTE OVIM NAPAĆENIM LJUDIMA VODU DO KUĆA , PUT, KANALIZACIJU, PLATE! ! ONI PLAĆAJU POREZ I ZASLUŽUJU DA IMAJU OSNOVNI USLOV NA ŽIVOT!
  KOJI ĆE IM RENOVIRANA KUĆA IVA ANDRIĆA I FASADA NA CEDISU! OBIĐITE KUĆE PO OPŠTINI, LJUDI ŽIVE U FEKALIJAMA I NE USLOVIMA! A VI BI DA STAVITE FASADU JEDNOM GIGANTU OD CEDISA, KOJI JE NAJ JAČA FIRMA U DRŽAVI! JEDAN SRAMOTNI ČIN SVAKE VLASTI!

 2. Sramno! Dužni ste preko 2 miliona dobavljačima, a imate obraza ovakve gluposti da radite?!
  A o stručnjaku Kovačeviću i da ne pričamo!
  Čega se on prihvati, sigurno se uradit neće!!!

  13
 3. JAVNI POZIV ZA SVE GRADSKE USTANOVE, PRIJE SVEGA KOMUNALNE, KAO I LOKALNE PRIVREDNIKE, KOJIMA OPŠTINA DUGUJE NOVAC, DA SVOJE PRAVO OSTVARE PUTEM PRINUDNE NAPLATE JER JE U LOKALNOM BUDŽETU ZAVLADALA RENESANSA! OVO JE NEČUVENO – DEMOKRATE = DPS

  16
  5
 4. Da li je ovo neka sala? Jedino, neumjesna! Kakva Opstina da učestvuje u finansiranju adaptacije objekata EPCG?
  Nema te gradske ustanove kome Opstina ne duguje, a oni bi da pomazu drzavne zgrade. I to koje? Najprofitabilnije!
  E ovo je odlican primjer kako rade i razmisljaju Demokrate i njihovi ekspertski kadrovi!

  26
  4
 5. Mirise mi na izbore uskoro. Bolje poradite na smanjenju stavki na racunima koje nisu potrosnja ili mozda planirate dodati stavku “uredjenje objekata EPCG” pa da i to mi potrosaci placamo.

  24

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code