Početna Društvo Opština i „Vodovod i kanalizacija“ potpisali ugovore o pružanju usluga rizortu Portonovi

Opština i „Vodovod i kanalizacija“ potpisali ugovore o pružanju usluga rizortu Portonovi

14

Opština Herceg Novi i preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ danas su potpisali ugovore sa kompanijama „Azmont Investments“ i “Portonovi Marina Management Company” o pružanju usluga zaštite od požara i vodosnabdijevanja prestižnog rizorta u Kumboru.

Ugovorom čiji je potpisnik u ime Opštine predsjednik Stevan Katić, za „Azmont Investments“ izvršni direktor Rašad Alijev, a za „Portonovi Marina Management Company”  izvršni direktor Nikola Banović, definisana je saradnja u pogledu zaštite od požara u marini-luci nautičkog turizma u okviru rizorta Portonovi.

Ugovorne strane su se usaglasile da će preduzeti zajedničke napore u cilju poboljšanja zaštite od požara, čime je riješeno pitanje od velikog značaja za početak operacija u marini. Opštinska Služba zaštite i spašavanja će obezbijediti prisutnost svojih vatrogasaca sa odgovarajućim sredstvima i opremom, u skladu sa Ugovorom.

Ugovor o pružanju usluga vodosnabdijevanja za rizort Portonovi potpisala je u ime preduzeća „Vodovod i kanalizacija Herceg Novi“ direktorica Olivera Doklestić. Ovim aktom definisani su uslovi pružanja usluga vodosnabdijevanja i priključenja korisnika rizorta na vodovodnu mrežu.

„Danas potpisani ugovori rezultat su realizacije dogovora iz prethodnog perioda i dobar put u nastavak saradnje sa „Azmontom“ i rizortom Portonovi“, kazao je nakon potpisivanja predsjednik Opštine Stevan Katić. Pozdravljajući izvršnog direktora kompanije „Azmont Investments“ Rašada Alijeva i njegove saradnike, Katić je poručio da je otvaranje kompleksa Portonovi od izuzetnog značaja za grad, te da je rješavanje svih otvorenih pitanja zajednički interes.

Alijev se zahvalio na prijemu i izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ugovora o pružanju usluga. On je istakao da je prva faza izgradnje Portonovog završena i da će kompleks biti otvoren ovog ljeta, zbog čega im je važna puna podrška u rješavanju pitanja koja su u nadležnosti lokalne uprave.

Dogovoreno je da će Opština i „Azmont“ u narednom periodu zajednički definisati dalje korake saradnje i modele regulisanja međusobnih odnosa, a sve u cilju ispunjavanja svih preduslova za uspješan rad rizorta Portonovi.

14 Komentari

 1. Uvijek sve samo za privilegovane Za one koji su moćni ili su vlast.
  Za narod samo pusta obećanja a kad dođu izbori sjete se da su im oni jedini pokretači .

  9
  3
 2. Pitaste li ih Katicu. MILOSE, Danijela kad će početi zaposljavat Novljane, kad im već svi toliko činite. Barem da bude pola zaposlenih iz našeg grada, pa nek dodju da traže privilegije…

  19
  1
 3. Samo protesti i blokade mogu da rijese situaciju sa kolektorom,jer oni neće probleme da riješavaju.,a narod kada ustana počeće da rade.Vidite da nigdje o kolektoru nema riječi,samo kriju,rade ispod žita ,užas a mi smo marva ,stoka ,mnogo samim vjerovao,mrš iz opštine !!!

  10
  3
 4. Katiću, kao sto si prije 2 mjeseca javno obećao, očekujemo 01. 07. da pustiš u funkciju Kolektor sa svim priključcima. Neki kažu da jako držiš do riječi i da je to gotova stvar.Ako fulaš , nekoliko ljetnih putnih blokada mozda ubrzaju stvar.

  20
  4
 5. A KANALIZACIJA? O TOME ĆUTE !!! HOĆE DA PRIKLJUČE PORTONOVI A NE I OSTALE GRAĐANE– OPET BLOKADA PUTA – VARATE SVOJ NAROD,NERADNICI-PROTEST PROTIV OVIH NESPOSOBNJAKOVIĆA KOJI SAMO OBEĆAVAJU !!!

  23
  6
 6. Ako je sezona gradnje galame stupila zast mi na Pode trpimo masine prasinu nemozemo da dodjemo kolima do svojih kuca zbog toga sto je neko pametan dozvolio da se radi kanalizacija.

  12
  9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code