Opština nabavlja malo vatrogasno vozilo, za uske ulice

Opština nabavlja malo vatrogasno vozilo, za uske ulice

2919
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Opština Herceg Novi objavila je tendersku dokumentaciju za nabavku novog, malog, navalnog vozila za Službu zaštite i spasavanaja Herceg Novi, sa neophodnom opremom. Procijenjena vrijednost nabavke sa PDV-om je 66 hiljada eura.

Vozilo je podesno  za intervencije uskim ulicama. Može povesti do 5 osoba, a kapacitet rezervoara trebalo bi da bude između 200 i 500 litara vode, pojasnio je rukovodilac Službe zaštite i spasavanja, Aleksandar Škobalj:

Picerija i restoran

– Ovakvo vozilo nam je potrebno naročito zbog brzine tokom ljetnje sezone, kad je veća gužva. Biće opremljeno i  uređajem za saobraćajne nezgode. Samim tim što je manje od vozila kojima sada raspolažemo, prije ćemo stizati na intervencije, ističe Škobalj.

Skraćen je rok za podnošenje ponuda na tenderu 22 dana, a razlog je  stanje voznog parka Službe zaštite i spasavanja, jer ono iziskuje hitnu nabavku vatrogasnog vozila za intervencije u jezgru Starog grada, kao i u uskim, teško prohodnim dionicama. S druge strane, postojeća vatrogasna vozila zbog velikih gabarita ne ispunjavaju potrebnu efikasnost. Kako se bliži turistička sezona i povećava broj turista neophodno je ubrzati proceduru nabavke vatrogasnog vozila.

Period važenja ponude je 90 dana od dana javnog otvaranja ponuda. Rok izvršenja ugovora je do 90 dana od dana zaključivanja ugovora.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od ovlašćenog lica, održaće se 26.aprila u 9:30  u Opštini Herceg Novi.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude biće donijeta u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Ponuđač je dužan da dostavi bezuslovnu i na prvi poziv naplativu garanciju ponude u iznosu od 2% procijenjene vrijednosti javne nabavke.

4 Komentari

  1. I za par godina će nabavljati vatrogasno biciklo kako su krenuli.. A takozvani građani parkiraju po putu i đe stignu. Umijesto vozila vatrogasnih, komunalnih, vodovodnih ajte malo raščistite puteve i trotoare. Čemu onoliki komunalni policajci što se vozikaju po čitave dane? Neka postupaju po zakonu. Ko dozvoljava parkiranje na sred puta i trotoara? Jeste li nenormalni i bolesni? Zašto da plaćamo nečiju nekulturu i divljaštvo?
    29    2

Ostavite komentar

*

code