Početna Društvo Opština nudi 41 lokaciju za privremene objekte, počev od 92 do 3.900...

Opština nudi 41 lokaciju za privremene objekte, počev od 92 do 3.900 eura

15

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi raspisala je Javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja.

Biće ustupljena 41 lokacija za postavljanje privremenih objekata za sezonu 2019. godine, od 1.jula do 1.oktobra 2019. godine.

Na potezu od Igala do Zelenike, Opština je u zakup ponudila 21 lokaciju u Igalu, 6 na Toploj, te 13 na potezu od Tople do Zelenike. Mjesečne početne, ujedno i najniže cijene zakupa kreću se od najniže 92 eura koje bi trebalo izdvojiti za kvadrat prostora, za postavljanje aparata za kokice, palačinke, točeni sladoled i slično. Riječ je o lokaciji u Igalu, na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice.

Najskuplja lokacija u pozivu je, kako je definisano, na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice ( kat.par. 198, KO Sutorina ), namijenjena za postavljanje zabavnog parka, čija je početna cijena zakupa 3.900 eura.

Zainteresovani mogu obaviti uvid u lokacije u kancelariji broj. 88 na trećem spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 50 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg Novi, broj: 510-208-95, uz napomenu da se uplata obavlja na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Aukcija će se održati 24. juna u 08.30 h, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svako nadmetanje ponaosob.

Nadmetanje će voditi komisija koju je imenovao predsjednik Opštine. Registracija učesnika obaviće se 24.06.2019. godine u sali Skupštine opštine Herceg Novi u 8 časova.

15 Komentari

 1. Sve mislim da ne može gore ,kad ono…….
  Izdavati golu ledinu bez da je uradjena infrastrukturua ,ne bih da uvrijedim stanovnike jedne ustanove u Boki , to se zove ludilo!.Gdje je, uredjen prelaz,struja, voda, kanalizacija.Vjerovatno racunaju na potok ,koji će riješiti sve ove probleme.

  11
  1
 2. Pa kako vas nije sramota ogranicili ste na privatnom zemljistu jedan metar kvadratni a opstinsko zemljiste prodajete po kvadratu. Oce te li i vi dobitu urbanisticko’tehnicke uslove na jedan metar. Sramota. Kad su privatni izdavaoci vazi jedan arsin a kad je opstina u pitanju onda drugi.

  20
   • Ko da vise njegovo. Prijavlju se na licitaciju a nemaju ni za zuzu. I poslje im kriv dps.Onaj sto drzi sa ovim iz dps je srpska opcija. Sta sad?????

    14
    4
    • Xaxaxxa,kaze srpska opcija taj je sad u novsku listu,a bio je u izbor i dps.Klasicni primjer preletacevica jos da predje u demokrate tamo ce se najbolje snac kao da ga je becko pravio!!!!!!

     4
     7
 3. Je li ovi kupuju zemlju ili je ” zakup” …koje cijene ,kako se gadjaju ciframa! A ,da oni moraju sta platiti ,e tu bi bilo povuci potegni! Do sada je trebalo sve bit gotovo! Sve sto nevalja stavljate na ulaz u grad iz EU.TA DUBROVACKA ULICA JE RUGLO,STARI KONTENJERI,TRAVA OD POLA M. U DUZINI CELE ULICE,A SAD JOS I CIRKUS I STANDOVE! IMA LI KRSTENE OSOBE U OVOJ OPSTINI .? IDETE LI VI IGDJE ,I GLEDATE LI KAKVI SU ULAZI U DRUGE GRADOVE!!!!??????

  36
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code