Opština nudi 41 lokaciju za privremene objekte, počev od 92 do 3.900...

Opština nudi 41 lokaciju za privremene objekte, počev od 92 do 3.900 eura

15
Podijeli

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi raspisala je Javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja.

Biće ustupljena 41 lokacija za postavljanje privremenih objekata za sezonu 2019. godine, od 1.jula do 1.oktobra 2019. godine.

Picerija i restoran

Na potezu od Igala do Zelenike, Opština je u zakup ponudila 21 lokaciju u Igalu, 6 na Toploj, te 13 na potezu od Tople do Zelenike. Mjesečne početne, ujedno i najniže cijene zakupa kreću se od najniže 92 eura koje bi trebalo izdvojiti za kvadrat prostora, za postavljanje aparata za kokice, palačinke, točeni sladoled i slično. Riječ je o lokaciji u Igalu, na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice.

Najskuplja lokacija u pozivu je, kako je definisano, na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice ( kat.par. 198, KO Sutorina ), namijenjena za postavljanje zabavnog parka, čija je početna cijena zakupa 3.900 eura.

Zainteresovani mogu obaviti uvid u lokacije u kancelariji broj. 88 na trećem spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 50 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg Novi, broj: 510-208-95, uz napomenu da se uplata obavlja na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Aukcija će se održati 24. juna u 08.30 h, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svako nadmetanje ponaosob.

Nadmetanje će voditi komisija koju je imenovao predsjednik Opštine. Registracija učesnika obaviće se 24.06.2019. godine u sali Skupštine opštine Herceg Novi u 8 časova.

15 Komentari

 1. Sve mislim da ne može gore ,kad ono…….
  Izdavati golu ledinu bez da je uradjena infrastrukturua ,ne bih da uvrijedim stanovnike jedne ustanove u Boki , to se zove ludilo!.Gdje je, uredjen prelaz,struja, voda, kanalizacija.Vjerovatno racunaju na potok ,koji će riješiti sve ove probleme.

  11
  1
 2. Pa kako vas nije sramota ogranicili ste na privatnom zemljistu jedan metar kvadratni a opstinsko zemljiste prodajete po kvadratu. Oce te li i vi dobitu urbanisticko’tehnicke uslove na jedan metar. Sramota. Kad su privatni izdavaoci vazi jedan arsin a kad je opstina u pitanju onda drugi.

  20
   • Ko da vise njegovo. Prijavlju se na licitaciju a nemaju ni za zuzu. I poslje im kriv dps.Onaj sto drzi sa ovim iz dps je srpska opcija. Sta sad?????

    14
    4
    • Xaxaxxa,kaze srpska opcija taj je sad u novsku listu,a bio je u izbor i dps.Klasicni primjer preletacevica jos da predje u demokrate tamo ce se najbolje snac kao da ga je becko pravio!!!!!!

     4
     7
 3. Je li ovi kupuju zemlju ili je ” zakup” …koje cijene ,kako se gadjaju ciframa! A ,da oni moraju sta platiti ,e tu bi bilo povuci potegni! Do sada je trebalo sve bit gotovo! Sve sto nevalja stavljate na ulaz u grad iz EU.TA DUBROVACKA ULICA JE RUGLO,STARI KONTENJERI,TRAVA OD POLA M. U DUZINI CELE ULICE,A SAD JOS I CIRKUS I STANDOVE! IMA LI KRSTENE OSOBE U OVOJ OPSTINI .? IDETE LI VI IGDJE ,I GLEDATE LI KAKVI SU ULAZI U DRUGE GRADOVE!!!!??????

  36
  1

Ostavite komentar

*

code