Početna Društvo Opština nudi u zakup pet lokacija za kisoke u Igalu, Meljinama i...

Opština nudi u zakup pet lokacija za kisoke u Igalu, Meljinama i Zelenici

7

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi raspisala je Javni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata-kioska putem javnog nadmetanja.

Kako se navodi u pozivu, ponuđene lokacije su: Igalo – Dubrovačka ulica, Petlja, kod Hotela Vojvodina, Meljine – kružni tok, Zelenika – kod OŠ Ilija Kišić. Početne cijene zakupa kreću se od 800 – 1.370 eura na godišnjem nivou, za period zakupa od 4 godine.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica , koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100 eura na žiro račun glavnog trezora Opštine Herceg Novi. Broj je : 510-208-95, uz napomenu da se uplata obavlja na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Prijave se mogu dostavljati zaključno sa 8. junom do 14 časova, dok traje prijem pisama na Građanskom birou Opštine Herceg Novi. Sve prijave pristigle nakon tog vremena smatraće se neblagovremenim.

Javno nadmetanje će se održati 9. Juna 2020.godine u 9 časova, u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svaku lokaciju ponaosob. Nadmetanje će voditi komisija koju imenuje predsjednik Opštine.

Učesnicima koji ne budu proglašeni za prvorangirane ponuđače, depozit će biti vraćen nakon zaključenja ugovora sa prvorangiranim, uplatom na njihove žiro račune.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva mogu se dobiti na : 031-321-052 lokal 260 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

7 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code