OSMJESI, TORTE I SREĆA U DOMU “MLADOST” U BIJELOJ

OSMJESI, TORTE I SREĆA U DOMU “MLADOST” U BIJELOJ

148
0
Podijeli

Mirisi vanile, čokolade, orha, badema, lješnika širili su se juče u Dječijem domu ”Mladost” u Bijeloj, na sveopšte zadovoljstvo 120 štićenika doma.

Tako je 90 torti, na 11-oj slatkoj i humanitarnoj akcija ”Torta za osmjeh” koju organizuje NVO ”Omladinski centar” izmamilo oduševljenje i sreću mališana.
Reklo bi se mnogo više zbog pažnje i ljubavi koju su dobili, nego li zbog bilo čega drugog. Pristigle su maštovito ukrašene torte iz Kotora, Herceg Novog, Nikšća, Podgorice, Budve, Tivta, ali i iz Slovenije i Makedonije, a prvi put i jedna od predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića.
”Torta iz Makedonije putovala je autobusom 16 sati i nije joj ništa falilo, bila je odlična – kaže nam predsjednik NVO ”Omladinski centar” Milijan Mijović, ne krijući zadovoljstvo zbog još jedne uspješne akcije.
– Atmosfera je bila odlična, kao i prijašnjih godina sa nama je bila klapa Stari kapetan i svi su se odlično zabavljali, a sve torte su izazvale oduševljenje djece iz Doma i teško je reći koja je po njima bila najljepša – kaže Mijović.
Za 11 godina koliko traje ova regionalno poznata akcija, u dom ”Mladost” je stiglo 840 torti.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code