Početna Eco “Osnažimo poljoprivredu – Oživimo selo“: Posjeta Nudolu i tribina o razvoju sela

“Osnažimo poljoprivredu – Oživimo selo“: Posjeta Nudolu i tribina o razvoju sela

0

Maslinarsko društvo Boka u partnerstvu sa NVO „Nada“,organizuje studijsku posjetu Vinariji Dabović u selu Nudo, koja predstavlja primjer dobre prakse u pokretanju i razvijanju porodičnog biznisa na selu.

Foto: Pixabay

Posjeta je dio projekta „Osnažimo poljoprivredu – Oživimo selo“ koji se sprovodi u opštini Tivat, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLoaD.

„Uspješan menadžment, na čijem čelu stoji žena i visok kvalitet proizvoda i usluga, predstavljaju formulu za uspješno poslovanje na poljoprivrednom gazdinstvu“, ističu organizatori.

Posjeta vinariji se organizuje za petnaest učesnika održanih radionica u okviru projekta „Osnažimo poljoprivredu – Oživimo selo“

Iz Maslinarskog društva Boka najavljuju i javnu tribinu „Poljoprivreda, osnova za održiv ekonomski, ekološki i društveni razvoj sela“ zajedno sa NVO NADA,  16. decembra u 11:55 u Opštini Tivat.

Ova tribina je takođe dio projekta „Osnažimo poljoprivredu – Oživimo selo“ u Tivtu.

Reload program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, Reload program sprovodi se u partnerstvu sa opšinama Tivat, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Uvodna izlaganja podnijeće Petar Vujović, Sekretarijat za turizam i preduzetništvo – Opština Tivat, predstavnica UNDP i koordinatorka projekta Vesna Đukić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code