Početna Društvo OSUMNJIČEN DA JE FIRMU OŠTETIO ZA 11 HILJADA EURA

OSUMNJIČEN DA JE FIRMU OŠTETIO ZA 11 HILJADA EURA

0

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi podnijeli su danas krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom protiv R.B. (32) nastanjenog u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da je R.B, u svojstvu odgovornog lica, radeći kao poslovođa u marketu „Topla I” u Herceg Novom – vlasništvo preduzeća „Merkator CG” d.o.o, nevršenjem svoje dužnosti u domenu kontrolisanja cjelokupnog poslovanja u maloprodajnom objektu, kontrolisanja knjigovodstvenog stanja i stanja zaliha, prouzrokovao imovinsku štetu privrednom društvu „Merkator CG ” d.o.o.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on krivično djelo počinio u periodu od 10. aprila do 22. decembra 2013. godine, a iznos za koji je oštetio „Mercator CG” ovim radnjama iznosi 11.364 eura, kako je konstatovano primopredajnim popisom izvršenim dana 22. decembra 2013. godine u pomenutom marketu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code